24 paź 2007, 20:51
w ciągu dnia podczytuję i wtedy tyle bym chciała każdej napisać a jak siadam wieczorem to wszystko zapominam i nie mam już siły na nic...
Nellu, współczuję bardzo...
Bartusiu, bądź już zdrów jak rybka!
Asiu, ale fajnie to musi wyglądać jak Wiki Wam tak wszystko znosi :ico_haha_01:
Kasiulko, jak miło, że wpadłaś :)
a do SPA to i ja chcę, oj poobijałabym się tak i poupiększała bardzo chętnie! Ostatnio od dawna nie czuję się jak kobieta, tylko jak jakiś dziwaczny stwór :ico_szoking: Wolę się nawet nie wdawać w szczegóły co i jak bardzo zaniedbałam :ico_haha_01: ale nie będę płakać z tego powdu, może za 5 lat jak dzieci odchowam ;) to się wezmę za siebie. Ostatnio jak chciałam nogi wydepilować to Jaś dobijał sie do łazienki, bo on nie lubi drzwi zamkniętych, zaraz płacze jak się nie chcą otworzyć, a jak go wpuszczałam - tzn Daniel go wprowadzał, to chciał mi zabierać depilator i płakał jakby mi się jakaś krzywda działa...
Maritko, ale masz fajnie z tymi smakołykami, ja czekolday od dawna nie jadłam, bo alergizująca :ico_noniewiem:
Kochana, jeszcze na noworodku pytałam czemu piersią nie powinno się długo karmić, potem wyjechaliśmy na urlop i nie przeczytałam co napisałaś.... A jestem bardzo ciekawa, mogłabyś jeszcze raz napisać, wybacz że ciężarną tak absorbuję...
buziaczki!
[ Dodano: 2007-10-24, 20:51 ]
to prawda, bez busa daleko nie zajedziemy!
[ Dodano: 2007-10-24, 20:53 ]
i jeszcze - mój JAś też mówi dzidzi, albo dzidzieje - chyba tzn dziecinnieje? ;)
ale mam stare zdjęcia w avatarze :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-10-24, 20:56 ]
sto dopisków dzisiaj :ico_wstydzioch: bo jeszcze mam pytanie - czy polecacie jakieś książki o dwulatkach? jest jakaś Tracy Hogg "Język dwulatków" , i Benjamina Spocka "Dziecko" - chyba? Jak któraś coś wie to proszę o odp.... chciałabym coś poczytać żeby wiedzieć co się z tym moim dzieckiem dzieje,będzie działo, jak się rozwija, itd....
[ Dodano: 2007-10-24, 20:57 ]
a teraz co - ja nieświeże zapachy roztaczam, że żadnej nie ma? :ico_nienie: