25 paź 2007, 11:52
Hello, no maluch już się wietrzy na balkoniku, wiec mam chwilke wolnego, ale musze zaraz zimniaki poobierać, bo dzis w menu pierogi ruskie :-D a jeszcze musze sie pomału zabrać za porzadki w domu, bo ostatnio jak tato nam drzwi do nowego pokoiku wybijałą to tak się nakurzyło :ico_olaboga: wiec trzeba grutntownie wszytsko posprzątać, ale coś weny brak :-D
A ja bede musiała sie chyba zaopatrzyć w żel na dziąsełka, bo cos maluch wczoraj marudny był i obudził się z krzykiem i uwielbia gryźć moje maluszki, dziś mu pół godziny masowałąm dziąsełka, wiec chyba niedługo zobaczymy jakieś ząbeczki :-D
Kinguś fajne foteczki :-D zycze udanego wypoczynku i czekamy na nowe foteczki, np. z Królową :-D
Basiu te chłopy to juz takie :ico_olaboga: całkiem jak dzieciaki tylko by sie bawiły a o konsekwecjach to już nie maja czasu mysleć, ja już sie boje co sie bedzie działo jak mój maluch podrośnie, chałupe mi chyba rozniosa :-D
Justynko a długo cie nie bedzie, chyba zajrzysz tu czasami do nas :-D
A czapeczki super zasatwaniwam sie czy nie kupic maluchowi tej z uszkami pieska, tylko tu nic o rozmiarze nie pisza wiec boje się troche zeby nie było za małe :ico_noniewiem:
A u nas dzis słoneczka wogóle nie widać :ico_placzek: no ale cóż byle do wiosny :-D
Violu a jak tam Marcelek lepiej sie juz dziś czuje :-D całuski dla niego od cioci Uli :-D
[ Dodano: 2007-10-25, 11:59 ]
hej Basiu to ucałuj JAsia od nas, a my tez ostatnio mamy ubaw przy zasypianiu, bo Pawełek nauczył sie smoczek z buzi wyciagac, wiec mamusia mu smoka do buzi a on chyc i już go nie ma :-D tylko jeszcze nie nauczylismy sie samemu go wkładac do buzi :-D