ja badanie te wszystkie co piszecie mialam na samym poczatku teraz co jakis czas robi mi tylko badanie krwi i moczu.
[ Dodano: 2007-10-25, 21:49 ]
Wiecie, troszkę Wam zazdrościłam jak pisałyście że Wasi Mężowie przystawiają ucha, gadają z Waszymi Maluchami itp. Mi trochę brakowało żeby mój Marcin juz teraz nawiązywał kontakt z Malutką, ale nie mówiłam mu o tym tylko czasem tak dla zabawy sugerowałam np." że Dzidzia chce buzi na dobranoc". dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczył bo sam przytulił sie do Brzucha i gadał z Dzidzią i pukał do Niej. Wiem, że to nic takiego ale ja się wzruszyłam. Pewnie u większości tatusiów to jest normalne takie zabawy z Dzidzią.
moj maz tez bardzo malo do brzuszka gada czasami mi przykro ale zauwazylam ze jak spie znaczy udaje on tak mysli to wtedy sobie glaska brzucholek on moze sie wstydzi z juka wiecej glaskal ale moze dlatego ze to wtedy bylo dla nas dziwne ze tam cos sie rusza bo pierwszy raz. Ale za to moja Julka glaszcze caluje przynosi zabawki.Dzisiaj powiedziala ze jak ja spalam to dzidzia wyszla i byla z nia i tata na spacerku niezla fantazje ma. :ico_ciezarowka:
[ Dodano: 2007-10-25, 21:52 ]
Dziewczyny wy macie sie fajnie ze na poczatku stycznia moze naprawde juz na swieta ja mam termin dopiero na 22 wiec jakby tak po terminie dwa tygodnie tio juz prawie luty.Julke urodzilam w dzien terminu tak jak lekarz powiedzial i nawet miala taka wage jak mowil bo powiedzial ze 3100 no a Julka miala 3160 :ico_oczko: