Agnieszka ja tez moge robic peruki :-D kolezanka chce mi dac pokrzywe do picia,moge jak karmie? a Oliver jeszcze nie spi :ico_olaboga: ja dzis tez mam lekki kryzys....a jak mowie do niego czu sie wreszcie uspokoji,to sie do mnie cieszy :ico_haha_01: i jak tu sie zloscic,ale tak na serio to diabel w niego wstapil...teraz siedzi w foteliku i cos oglada,zal mi T ,bo rano do pracy,a ten spac nie daje....wiec ja na tt sobie wlazlam,bo i tak mi spac nie pozwoli terrorysta jeden Karla moj jak chcial drugie dziecko,tak dzis juz zmienil zdanie,a ja to juz nie wspomne :ico_haha_01: nawet na dworze sie darl...a kumpela mowi,ze to pierwsze dziecko ktore nie spi w ogole na spacerach :ico_haha_01: no mowie Wam horror,poszlysmy cos zjesc,to nawet napic sie nie moglam,tak sie darl...nakarmiony i przewiniety ....tylko na raczki chcial....jemu sie juz nudzi na lezaco w wozku ...w koncu sie zaczal podnosic z tych nudow :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-10-26, 00:11 ]
tylko mam sie patrzec na niego,bo jak nie to w ryk
Juli fajnie kombinujecie,ja ostatnio tez sie zastanawiam,bo nie chce do pracy ,a T tak duzo nie zarabia ,zeby wszystko oplacic,wiec mysle he he a ten Wasz handelek to super pomyslowy :ico_brawa_01: tak trzymac....
[ Dodano: 2007-10-26, 00:13 ]
a co do rozstan,to u nas tez byly kryzysy,ale to glownie przeze mnie,bo mialam wszystkiego serdecznie dosc....ciagle w domu,to samo ...staram sie urozmaicac,ale czasem maly nie pozwala...i tak sie czepialam t ,bo nikogo innego nie moge :ico_wstydzioch: ja tak gadam,ze koniec,ale na drugi dzien mi przechodzi :ico_wstydzioch: taki mam dziwny charakter :ico_puknij: i gniewam sie bardzo,a za 5 min mi przejdzie :ico_puknij: