Siunia ja wiem co to znaczy mieć dzieci pod opieką, bo pracuję w przedszkolu, co prawda nie można tego porównać do posiadania własnych pociech, jednak orientuję się doskonale w pomysłach małych szkrabów :ico_haha_01:
Staram się panować nad sobą jednak w przypadku takich snów jest to niemożliwe, wcześniej miałam nieco przyjemniejsze sny :ico_wstydzioch: (lekarz zabronił nam się przytulać) i one też powodowały skurcze, więc wyparłam je z podświadomości, ja chyba całkowicie odpędziłam od siebie ochotę na jakiekolwiek igraszki łóżkowe :ico_noniewiem: ale nic nie poradzę na te inne mniej przyjemne
Czekam już do wtorku, zastanawiam się czy będę miała USG, dla własnego dobra powinna, bo ostatnio było już nieciekawie i teraz dobrze by było upewnić się że jest już lepiej, ale czytała że nie powinno się przesadzać z USG, ja miałam robione na 2 wizytach, sama już nie wiem co mam myśleć. Początkowo chciałam nalegać na to USG, ale chyba tylko wspomnę lekarzowi i zobaczymy co on na to powie, jeżeli po badaniu stwierdzi, że nie ma potrzeby to się chyba nie będę upierała. Poradźcie mi Wy macie już doświadczenie ...