29 paź 2007, 12:37
Hej!!!
U nas noc super, tylko chyba z 4razy podawałam smoczek i młoda spała aż do 6!!! :ico_brawa_01: potem cyc, mała kupa i spała prawie do 8, a potem mleczko i wzięłam ją do siebie i jeszcze prawie do 9spałyśmy. Ale jak się wymykałam z łóżka, to już miała wielkie gały i głowę trzymała i się patrzyła co robię :-D
Teraz był fachowiec :-D do pralki...i co się okazuje? że mam inteligentną pralkę, która sama wie, co i kiedy może odwirować!! :ico_zly: więc jedno Wam powiem...jeśli macie sprawne stare pralki to dbajcie o nie, bo nowe to koszmar!!! dla mnie to powalone, że ja mam przed praniem się zastanawiać, co z czym prać...bo np. rzeczy które nasiąkają trzeba prać osobno z tymi, co nienasiąkają, bo nie odwiruje! :ico_puknij: Super! z jednej strony się cieszę, że pralka jest ok, ale nonono! jak można tak utrudniać życie? że będę Hani :ico_brawa_01: ubrania zbierać pół miesiąca, żeby je uprać...albo czekać aż się zbiorą 4pary dżinsów i ileś tam koszulek... :ico_noniewiem: głupota! ale przy fachowcu moja pralka odwirowała każdy raz, więc wychodzi na to, że mimo iż jestem mgr, to debil ze mnie i prać nie umiem :-D No i teraz muszę prać, bo kazał mi dać rzeczy do wirowania na próbę, a że wszystko czyste, to musiałam koszulki z szafy powyciągać...ech...
No co do seksu...U mnie ok, ja tam ochotę mam, ale J coś nie bardzo. Chociaż pożegnał się ze mną super :ico_wstydzioch: i brak mi go teraz...Ale on chyba już stary :-D i nie musi :-D
Mam tylko 1problem...boli mnie! :ico_placzek: chyba to ta ziarnina, która jeszcze została...muszę iść znów do gina...No i po tablety jakieś czy cuś, bo :ico_ciezarowka: planujemy najprędzej za rok... :-D
Aleksandra witaj! i dawaj foty!!!
Glizdunia ja się nie gniewam...bo nie wiem o co...bo na tej 1stronie mnie nie ma przecież...i teraz przeszukuję ten wątek, co by się odnaleźć...
Zmykam...Hania się pewnie zaraz obudzi...a ja jeszcze bez makijażu, a za 2godziny do roboty...