19 mar 2007, 19:41
Madzia, fajnie dostawać takie smski, prawda? A mój K. właśnie pogonił mnie z kuchni, bo powiedział, że będzie dla nas kolacyjkę robić hihi. A co do nowalijek, to ogóreczków, pomidorków i tego typu roślinek też nie jesz?
Lolitka, błotko zadziałało? Ja ostatnio sama farbowałam i na szczęście obyło się bez żadnych sensacji, ale położna zapytała czy wiem że w ciąży nie powinno się farbować włosków, bo mogą zacząć wypadać. Na szczęście nie zauważyłam nic takiego, przynajmniej nie bardziej niż zwykle.
alinka, frydza, gratuluję studnióweczki :ico_tort:
acia, :ico_pocieszyciel:
Co do zakupowego szaleństwa, to zamówiliśmy dziś stolik okolicznościowy do naszego pokoju. Powinien byc pod koniec tygodnia i w końcu będę mogła wyrzucić okropną ławę pożyczoną od teściów (baaaaaaaaaardzo mi nie pasuje do wytroju wnętrza :ico_oczko: ).
Dziewczyny, mam takie pytanko, czy bolą Was plecy? Bo ja od kilku dni dłużej postać nie mogę. A dziś w drodze do szpitala tak mnie "łupało" w krzyżu, że myślałam że coś niedobrego się dzieje. No ale na szczęście wszystko był ok.
Kamilko, ja się nie piszę na pomoc w sprzątaniu, bo sama na razie mam mega lenia. Dobrze, że Krzyś umie sprzątać i ja nie muszę hehe. Choć czasem staram się, żeby nie przegiąć na maksa :ico_oczko: