no mnie od dwóch dni meczy straszny kaszel :ico_zly: czy ja się w koncu wyleczę :ico_zly:
a u nas wczorajśliczna pogoda była, słoneczko swieciło i było bardzo ciepło jak na ten dzień :-D wiec mogliśmy sobie pospacerować z maluchem :-D
A moj Pawełek uwielbia bananka, najlepiej to by całego wciągnał :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: dobre z tymi balkonikami :-D ja tez takie mam i tez nie chcą zniknąc, a chcemy iśc na andrzejki, tylko ciekawe skąd ja sukienkę wezmę, chyba sobie jakiś ładny namiot zarzuce :-DKubutek juz spi a mama idzie zrobic sobie kapiel ale moze przed zrobie pare brzuszkow chociaz nie chce mi sie jak cholera ale fald brzuszny trza by zgubic ze nie wspomne o balkonach na plecach
no ładnie rozpieszczacie ta Milenką dwa wózeczki :-D mój Pawełek to bedzie musiał sie dobrze starać zeby zdobyć jej serduszko :-DUla zapomniałam Wam się przyznać , że kilka dni temu w bardzo okazyjnej cenie kupiłam ten wózeczek na allegro...jest jak nowy!!!!!
Kinguś to witamy w domku :-D i czekamy na foteczki z Anglii :-D
Aga Robin Hood super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no u nas to nie ma mango w słoiczku :ico_szoking: w życiu bym nie pomysłała ze takie zeczy można maluchowi da, jednak co kraj to obyczaj :-D
Joasiu ja chyba dziś dostane ta paczuszke z Hippa, bo w środe był u nas listonosz ale chyba mu sie nie chciało nieść tej paczuszki bo mi awizo zostawił w skrzynce a wiedział ze jestem bo mnie na balkonie widział :ico_zly: ale moja mamuska się wkurzyła i zadzwoniła na poczte i podobna mi dziś maja ja przynieść :ico_noniewiem: