02 lis 2007, 19:28
Maggie ... powiedz co robicie na tych spotkaniach mam z dziecmi? ja i moja znajoma postanowilysmy wybrac sie na ''play group'' razem, gdy tylko pogoda bedzie pod psem i dzien krotszy ... poki co mamy cudna pogode ...jest slonecznie i cieplo,wiec bawimy sie z dziecmi na zewnatrz i spacerujemy ...
diem na tych spotkania jest zawsze duzo zabawek...przerózniastych...dzieci się baawią, mamuśki (pilnują dzieciaczków :ico_haha_01: ) ...i rozmawiąją, mozna poznać wiele różnych osób...na koniec (przynajmniej na tych na któpre my chodzimy) są zabawy, śpiewanie, czasem bajki (w czasie tych zajęć, jest również czas na picie dla dzieciaczków i ciacho)
diem Antoś też dzisiaj przytulał i całował swojego kolege Jasia ... a jak Jaś płakał to Antoś przytulił Go i dał mu jabłuszko (swoje jabłuszko...mój kochany wrażliwy synek :ico_oczko: )
zubelek kochana napewno odżyjesz...myślę że raczej napewno ci się spodoba..tu ludzie są inni, częściej uśmiechnięci, pomocni...napewno nabierzesz do wszytskiego dystansu..i będzie Ci lepiej... trzmam za Ciebie kciuki :one:
Co do krokiecików, to ja ostatnio robiłam....ale juz mi tęskno za nimi :ico_haha_01:
Mi też na początku naleśniki nie wychodziły ale teraz jak dodaję do mleka wody to wychodzą idealne :ico_oczko:
Iza trzymaj się kochana, duzo cierpliwości życzę...my też to niedawno przechodziliśmy...