Dobry wieczor
Moja Nicole tez juz zasnela a wiec mam chwilke zeby cos popisac :ico_oczko:
Nicole tak ladnie sobie spi w dzien nauczyla sie w ostatnim czasie spac po 2 razy dziennie i tak sobie spala dzisiaj 2 razy po 1,5 godzinki a jak juz na zegarku minie godzina 21 00 to czas ze mala chce isc spac i wtedy nawet sama raczka macha do taty ze idzie spac :ico_oczko: Moj maly kochany madralinek :ico_brawa_01:
Pozatym to moj szwagier z rodzinka juz pojechali dzisiaj do domu,widocznie chcieli byc tylko sam na sam z tesciowa.. i moze lepiej ze tam do nich nie poszlismy mi bylo i tak wszystko jedno.. wiadomo wygladalo by inaczej jakbysmy sie spotkali no ale jest jak jest :ico_oczko:
Moj maz juz mi zalaczyl mojego kompa wiec zaraz sie przesiade :ico_oczko:
Nie bylismy na zakupach dzisiaj ale pojedziemy jutro i na spokojnie wszystko pokupuje :ico_oczko:
Maggie super ze macie takie fajne zajecia podoba mi sie takie cos ale u nas niema niestety takich rzeczy albo ja o tym niewiem.. I wielkie :ico_brawa_01: dla Antosia za to ze taki wrazliwy jest :ico_oczko: I super foteczki widac ze Antos to prawdziwy maly mezczyzna juz komputery naprawia i telefonuje :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Iza ale ma duzo zabkow Mati :ico_brawa_01: moja Nicole ma 12 zebolkow ale w tym jeszcze jej ida caly czas :ico_oczko: Mam nadzieje ze Mati bedzie spal spokojnie powodzenia :ico_haha_02: Ja tez nie daje zadnych witamin mojej Nicole ..
Barbara i tobie tez zycze dobrej i spokojnej nocki i moze Asia bedzie tez spokojnie spala
trzymam kciuki :ico_oczko:
A teraz pare foteczek mojego kochanego szkrabka :
Milej nocki ide do lozeczka moj maz juz w lozku lezy wiec i ja zmykam papa dobranoc paa