no to rzeczywiście macie młyn w domu :ico_olaboga: ale szybko zleci i Oluś bedzie ochrzczony :ico_brawa_01:Dzis musze konkretnie posprzątać , jutro powoli trzeba jakies jedzonko na chrzciny przygotować i c.d. w niedziele wiec weekend raczej pracowity.
o kurde :ico_olaboga: no z chlopami to jak z malymi dziećmi normalnieNie wylal z niego resztki wody, nie wiem czy zapomnial czy co... I ta woda wylala sie na fotelik samochodowy Jasia

Wiesz ja dostalam w prezencie wiec nie wiem dokladnie, ale sama chcialam kupic, i z tego co kojarze ok.200 koron, zalezy od sklepu. Na pewno mozna zamowic w Baby Shop, chyba tez jest w Szwecji??Dominisia, ile kosztuje taka tablica w Norge, bo u nas tez sa bardzo modne i sie nawet zastanawialam, ale nie wiem czy na naszych wozkach da rade to zaczepic
Ciekawe skad ja to znam :-D Jak Krzysiek mi mowi zaraz, to ja mu odpowiadam ze "zaraz" to jest taka duza bakteria :-D ja nie wiem czy ta nasza walka z facetami to kiedys przyniesie jakikolwiek rezultat...to jego odwieczne "zaraz",
Wiesz, ciezka sytuacja. Bo komu teraz wierzyc?? Nie wiem co zrobilabym na Twoim miejscu... Obie lekarki, no i ktora sie myli?? :ico_olaboga: Normalnie nie moge tego zrozumiec...no i teraz siedze i mysle, ale jakos bardziej ufam obecnej lekarce i mysle ze chyba by nie dala malemu czegos co mogloby mu zaszkodzić
Gratuluje sposobu. A wymyslisz cos dla mamy karmiacej butla?? :)skoro on nie moze zajac sie domem to ja nie bede dawac cycka
A Michasiowi zdarza sie przespac calutka noc?? Jasiu czasami spi 5-6 godzinek, ale to rzadkosc i po tym dlugim spaniu zasypia ale maksymalnie na 3-4. Nie mam na co narzekac. Zasnal mi teraz w lezaczku, nawet go nie rozebralam ze spodni ogrodniczek w ktorych byl w sklepie, ale nie chce go budzic, wstanie pewno na jedzonko ok.23 to wtedy go rozbiore i zmienie pampersa, bow ielki ze hohooby spaly cala noc
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość