Awatar użytkownika
madziorka hihi
4000 - letni staruszek

02 lis 2007, 13:33

hejka kochane
lidzia fajne fotki. pysia super hihi

wczoraj juz nie wpadlam...
wrocilismy pozno, bylismy w centrum, pod shopping center byla imprezka dla dzieci... zakonczona fajerwerkami hihi
byly gwiazdy boig brother, pilkarze i takie tam pierdoly. nas to niewiele interesowalo. czekalismy na final hihi
leos nie spal w ogole.. od 14-tej :ico_szoking: a owa impreza byla o 18-19, zdrzemanl sie na chwile ale wybuchy go ubudzily
najlepsze ze caly czas byl poogdny usmiechniety, kochany na maxa
potem jeszzxze wstapilismy do kilka sklepow bo w czwartki shopping do 21-ej hihi kupilam mu kolejne kapielowki, czapki dla siebie tzn oddam siostrom bo w tym sezonie juz nabylam 3 :ico_puknij:
ale sa okazje i zal nie kupic co nie? :ico_oczko:
no i jeszcze kupilam mu sliczny pulowerek hihi tez okazyjnie hihi
po zakupkach jeszcze poszlismy cos zjesc... i na solarium..
i tak dotarlismy do domy przed 22 a nasz maluch caly czas byl zywy, aktywny, szczerzacy dziasleka.. hihi dopiero przed samym domem usnal.. i juz go nie budzilismy na kapanie, bo zal mi go bylo po caly dniu wlasciwie nieprzespanym hihi
a tam.. nic mu nie bedzie.. to dopiero jego drugi raz bez kapania hihi

a dzis rano nie wiem o ktorej sie obudzill.. ja wstalam o 10.30 ale wczesniej juz slyszalam jego gaworzenie.. lezal spokojny, slodki jak zawsze hihihih
no to dosyc tez wychwalania hihi
zbieram sie zeby wyjsc zanim sie sciemni hihihihih

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 20:42

madziorka hihi,
ale ci zazdroszcze wesolych atrakcji i ciekawego zycia.u mnie taka nuda :ico_placzek:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
4000 - letni staruszek

03 lis 2007, 02:46

lidziu moje zycie tez byloby nudne gdybym sie o atrakcje nie starala hihi
miewam tez dni spokojniejsze.. hihi ale na nude nie narzekam hihi za pozno dzien zaczynam hihi
a ty lidziu mieszkasz w krakowie.. przeciez to spore miasto. napewno cos tam sie kreci...
ja tutaj poznaje wciaz nowe dziewczyny z dziecmi. szalone wesole usmiechniete i razem nam czas szybko ucieka hihi
tutaj polek jest znacznie mniej niz w polsce hehe a jednak naprawe duzo

a ja. wpadam dopiero teraz bo mialam dzien wypelniony na maxa hihi
poszlam do parku spotkac sie z dwoma mamuskami hihi jedna poznalam wczoraj. sympatyczna mloda mamusie dziewczynki starszej od leosia 2,5 tygodnia. ona nawet zalogowala sie na anszym forum jako zolusia i moze kieyds ja poznacie hehe
no i posiedzialysmy chwile na placu zabaw a tam byly kolejne trzy mamusie hihi polki oczywiscie hehe

poszlam potem z ta nowa kolezanka do niej, nakarmic i przewinac nasze maluchy i.. kierunek centrum.. mial byc tylko jeden sklep.. ale po drodze spotkalysmy jej kolezanki. jedna brzuchatke na koncoweczce,. druga mamusia i 2,5 mies kajetan.. hihi
i tak stalysmy na tej ulicu w jednym miejscu kupe czasu.. gadajac, wspominajac.. hihi pocieszajac przyszla rodzaca swoimi doswiadczeniami.. krocze, pracia, skurcze itd na temacie
przekrzykiwlaysmy jedna druga hihi tzn pewnie ja :ico_wstydzioch:
bylo naprawde wesolo hihi i nie moglam sie nagadac.. zawsze mam ten problem jak poznaje nowe osoby.. zameczam na smierc hihi
w drodze powrotnej wstapilam jeszzce do kumpeli na nalesniczki.. zaprosila mnie w celu podtuczenia hihi ale co tam zjadlam.. bo smaczne na maxa hihihi
tak sie zasiedzialam.. zatracilam dzis kompletnie poczucie czasu.. dopiero adas za mna zadzwonil.. hihi i polecialam do domu.. na szybko obiad i zakupki do tesco
potem po 22 wpadlo dwoch kumpli na piwko i ploty hihi adas prawie zasnal przy stole.. zmeczony hihi
a leos dzis caly dzionek kochany na maxa.. spokojny... moj slodki hihi

nie zameczam was juz

buziole do jutra

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 lis 2007, 13:08

madziorka hihi, naprawdę masz urozmaicone życie :-D
My się pochwalimy,bo Michałek zaczął chodzić,a jak już zaczął to z dnia na dzień robi wielkie postępy :-D

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2007, 14:37

tyna, wielkie brawa dla michalka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ico_brawa_0 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ty lidziu mieszkasz w krakowie.. przeciez to spore miasto. napewno cos tam sie kreci...
wiesz ja moze przesadzilam bo znajomych mam b duzo.nieraz drzwi naszego domu sie nie zamykaja,jeden wchodzi 2 wychodzi i dziennie przewala sie przez nasz dom sporo osob.
ale teraz moje kumpelki pracuja i juz nie maja czasu ze mna chodzic.a po sklepach tez nie poszaleje bo kasa kasa kasa :ico_noniewiem:

a to ze jestes gadula to chyba dobrze :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
4000 - letni staruszek

03 lis 2007, 15:12

lidzia po sklepach moge laziz nawet bez kasy hihi

tyna brawa dla michalka.. teraz to juz nuda ci nie zagraza hiih oczy wokol glowy hihi

a leos dzis obudzil sie po 12-ej hihi a mamcia razem z nim hihi spiochy z nas na maxa

[ Dodano: 2007-11-03, 17:19 ]
ale pustki... :ico_olaboga:

adas wlasnie wrocil.. wiec konczymy sprzatac,., jesc.. i wieczorem na 18-ta idziemy do parku na imprezke fajerwerkowa. bedzie sporo znajomych z dziaciaczkami wiec ploty i gadu gadu hihihih
leos dzis godzine lezal w lozeczku porbujac zasnac..
hihi
tak sie wiercil i krecilll
Obrazek

usmieszki trzaskal mamusi

Obrazek

az w koncu zmeczony zasnal hihihihi

Obrazek

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2007, 21:39

tak sie wiercil i krecilll
moze to poczatki ale w nielugim czasie zacznie tanczyc breka :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-03, 20:40 ]
a usmiech prze rozkoszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

03 lis 2007, 23:35

hej dziewczyny dołączam do was ja też z cudownego 80 roku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
4000 - letni staruszek

04 lis 2007, 01:23

dagmara witaj hihi kolejna 18-stko hihi

[ Dodano: 2007-11-04, 00:39 ]
a my dzis bylismy na fajerwerkach w parku. oczywiscie spoznilismy sie na pierwsze. ale byly dla dzieci i tylko 5 minutowe.. takze duzo nie stracilismy hihi kolejny trwaly az 2o min
byly super
czulam sie jak na sywlka.. tylko szampana brakowalo
leos byl slodki i grzczny na maxa.. hihi oglodal i podziwial hihi i tylko oteiwral ta sldka buzka i rozszerzal zrenice jak zawsze hihi
wrocilismy po 20-tej
adas wykapal leosia i poszedl z kolega na piwko hihi pierwsz raz spedzam sama wieczorem. ale obiecal mu wiec poszedl hihi a co tam hihi
wiedzial ze sie nudzic nie bede bo mam was hihi
zaraz pewnie wroci.. juz dostalam slodkiego smsika i czekam na niego
ale nie dzwonie :ico_nienie:
nie chce byc natretna zona :ico_nienie: hihi

wkleje wam fotki z dzisiaj jak zdarze zaraz hihi

mialysmy tam przy okazji spotkanko z dzieciaczkami hihi
leos oczywiscie rodzynek i najmlodszy hihi

[ Dodano: 2007-11-04, 00:40 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-04, 00:52 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-04, 00:54 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-04, 00:56 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-04, 00:57 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-04, 00:59 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-04, 01:06 ]
a tak moj leos dzis zasypial hihi
wchodze do pokoju a on sie smieje hihi
pozycje zmienial.. mimo ze za kazdym razem go ukladalam

http://www.youtube.com/watch?v=d8sJiLIm0Rk

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2007, 08:42

madziorka hihi, extra foty faktycznie same mamuski dookola :-D
i jak u was cieplo!my juz zimowe ciuchy nosimy :ico_placzek:
ale nie dzwonie
nie chce byc natretna zona hihi
jeju ja sie tak wsciekam jak moj wychodzi i nie wraca o umowionej porze-wtedy dzwonie on mowi ze za 10 min potem znowu i znowu i znowu :ico_zly:

jestem natretna zona i na dodatek upierdliwa :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_oczko:

dagmara1709, witaj na 80tce i klikaj z nami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-04, 10:07 ]
zobaczcie moja pyske jak spiewa...a na poczatku mowi"kuly kuly"to chodzi jej o to zeby wlaczyc kanikuly :ico_haha_01:

http://pl.youtube.com/watch?v=EdmrN2jP0LU

Wróć do „Kącik dla rodziców”