Witam!!!
Na początku pochwały :) Leoś i Krzyś są super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Te minki, szaleństwa są wspaniałe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Junior-guma :ico_szoking: :ico_szoking: supoer :ico_brawa_01: nie wiedziałam, ze maluchy tak potrafią :ico_szoking: :ico_szoking: Wanesska tylko sięga po zabawki na macie i ogląda się za siebie, jak ja z tyły jej głowy stoję :ico_noniewiem:
Gratuluję allegrowych zakupów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciuszki są przepiękne i zabawne :ico_haha_02: kurcze ta chusta jednak fajny wynalazek, ale ja się na to nie nadaję.. będę jeździć z wózkiem. Ostatnio tak mnie plecy bolą. ze smaruję non stop jakimiś smarowidłami, bo az wyć się chce..
Asiulka gratuluję niani i takiego dobrego rozwiązania.. Męzulek pewno zrozumie, ale pewno poźniej :ico_noniewiem: przciez to dzieci...
Juli tak pisałaś o tym nosidełku, ze tez się śmiałam, ale nieciekawie to wygląda tak naprawdę.. Tez tak czasem pomyślę sobie, wyprodukują byle co czasem, rozreklamują, a to się psu na budę nadaje!! A rodzic dla swojego berbecia wszystko kupi!! No właśnie.. ja tez kupiłam Wanessce ostatnio :ico_noniewiem: przyrząd do gimnastyki taki plastykowy (Dominika chyba taki ma dla Luśki) niby ma to uczyć i rozwijać, ze jak kopniesz w odpowiednie miejsce, to leci muzyczka albo śweirdot ptaszyska albo śmiech dziecka. No fajne to jest, tylko.... tak ostre są dźwięki, ze jak tak znienacka zabrzmi, to nawet ja się wystraszam!! A mała podskakuja jak oparzona :ico_olaboga: :ico_olaboga: kurcze powinni łagodniejsze dźwięki umieszczać do takich cacków!! Mała się poprostu boi tej zabawki, a matka wydała kasę i nie wie co zrobić.. Moze potem polubi??
Frydza cieeszę się, ze spotaknko sie udało, ze poznałaś K@tke!! MAM nadzieje, ze ją wyścisakałaś od nas !!!! Zdjęcia ładne, widać ze to ciepła i miła osóbka. Tylko szkoda, ze tak cierpi..
Kamilko czekamy na filmiki!! Co zaś do podusi.. nie wiem :ico_noniewiem: ja bym się bała jeszcze podkładać, pogadaj z lekarzem czy twardy materac ma wpływ na kształt główki
co tu jeszcze było.. dziewczyny nie obarźcie się jak o kims lub o czymś zapomniałam.. jak przypomnę napiszę!!
No a u mnie te 3 dniu były baaaaardzo intensywne!! Irenka juz pojechała :(((((( tak mi brakuje wileńskich przyjaciół :ico_placzek: no ale dobre i te 3 dni były!!! Nagadałm się po litewsku, az mi dziwnie było do kogoś po polsku się zwrócić :ico_haha_01: :ico_haha_01:
łaziłyśmy z kolezanką jak szalone, zrobiłyśmy chyba ze 150 km w ciągu tych 3 dni, no ćwiczenia niezłe ile kalorii się zrzucało :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale jak potem dopadałyśmy do obiadu (na mieście oczywiście, bop szkoda czasu na podróz do domu i siedzenia tam heheh) Najpierw zoo, potem chciałysmy pójść na chińszcyznę, ale to był 1 listopada, wieć wszystko pozamykane, to wróciłyśmy do domu, ale ledwo zywe hehe Jejciu ja uwielbiam warszawskie zoo!!!! Super urządzone, ma się wrazenie, ze zwierzęta są na wolności, (kto był ten wie o czym mówię) :) Nastepnego dnia Łazienki Królewskie, supermarket, basen :)) Do domu zwlekłyśmy się o 22 hehe No a wczoraj na deser starówka, makro i jeszcze jeden supermarket :-D wróciłyśmy juznie czując nóg po tym 3-dnowym rajdzie, ale za to szczęśliwe :) A przy tym wszystkim moje anielskie dziecko było spokojne i dzielnie znosiło nasze łazenie po mieście hehe . Praktycznie cały czas spała, a jak nie, to lezała uśmiechnięta w wózeczku :))
Aha Wańka narazie nie bedzie miala rodzeństwa. W piątek dostalam @. Ale ile tego!!!!!!!!!! dzisiaj trzeci dzień, a mi się wydaje, ze póki się skończy to nic mi krwi w zyłach nie zostanie :ico_noniewiem: tez miałyście takie obfite??
Wkleje Wam fotki z naszych wypraw po mieście :))
Leopard :ico_oczko:
Pigmejki - najmniejsz małpki świata :-)
tygrysek :) A Wanesska akurat robi kupę :ico_haha_01: :ico_haha_01: wystarszyła się ?? hehe
Złotogrzywe lwy na mnie polują hehe
Rogacz jak :ico_haha_02:
nadęty wielbłąd :ico_noniewiem:
osiołek dał się pogłaskac :-D
następnego dnia jadąc do miasta zobaczylyśmy misie!!! Poprzedniego dnia było chłodniej, wiec pochowały się w barłogach :) A tu wylazły pogrzać się na słonku :-D Dodam, ze nidźwiadki są widoczne bez wchodzenia na teren zoo :) Taka zachętka dla ludzi :))
Aleja prowadząca do Łazienek :ico_haha_02: takie piękne drzwa i taka wpaniał przyroda!! Urzekł mnie ten widok :)
Zegar słoneczny ( autentyk z 1788 roku!!!)
Wanesska przy pomniku Satyra :) Rzeźba z końca XVIII wieku. mała dotknęła historii :-D :-D
Fontanna która mnie oczarowała! nawet nie wiedziałam ze taka piękna w Wawce jest :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Irute (oryginalne brzmienie imienia) z Wańką :-D