dawno mnie nie było :ico_wstydzioch:
zdjątka dzieciaczków superowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a właśnie mój Franio powiem Wam ze nie zaśnie mi na spacerku jak jestem w parku, na placu zabaw, gdzies w zaciszu gdzie świeże powietrze, tylko jak wyjde na ruchliwą droge gdzie auta jeżdżą i trąbia non stop to od razu mi zaśnie, :ico_olaboga: nie wiem dlaczego :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: no ale jak lubi :ico_oczko: ?No bo jak jestes 3godz ale na ruchliwej ulicy to tez nic ciekawego.
co do jedzonka, to próbowałam deserki ( jakoś mi je ) ale obiaków nie bardzo, za to soczki mi pije jabłkowe ale tez nie za dużo :ico_olaboga:
co do kupki to mi robi raz na 3 dni :ico_olaboga: ale za to wielką jak cały świat :ico_olaboga: :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_szoking: hihihihiihihihihi
dzis juz jak na zakupkach bylismy to musiałam mu wózek na lekko siedząco zrobić bo taki ciekawski ze na leżąco mi płakał, a jak go posadziłam to od razu mu sie spodobało mały mój terrorysta :ico_brawa_01: kochany :ico_brawa_01:
a co do włosów, to mi strasznie wypadają i jak sobie pofarbuje to mam strasznie matowy i wypłowiały kolor, nawet jak kupie najlepszej jakości farbę :ico_olaboga: a dodam, ze juz cycem nie karmię wiec nie rozumiem dlaczego :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
no oki dziewczyny pozdrawiam Was i buziole dla wszystkich dzieciaczków :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-11-04, 10:02 ]
wczoraj oststnia, dzisiaj pierwsza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: