Hej w końcu tutaj dotarłam, Oluś spi a kuzynka męza pojechała z moją teściową na zakupy wiec jestem sama i mam chwile wolną tzn trzeba by było jeszcze kuchnie wytrzec ale to nie ucieknie :-D
Imprezka przeleciała znakomicie, wszyskto sie udało, ale gdyby nie moja chrzestna która cały czas stała przy piecu i urzędowała w kuchni to nie dałabym rady :ico_wstydzioch: Bo cięzko cos zrobić jak co chwilke potrzebne są cycorki, wiec rzucałam wszystko i trzeba było leciec karmic. Męzus też duzo pomagał, robił herbatki, zmywał talerze wiec nie moge narzekac no i wieczorem jeszcze mnie tak zrelaksował że hej :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Oluś w kościele był grzeczniutki na początku spał a potem przy polaniu wodą (strasznie duzo tej wody :ico_szoking: ) obudził sie i patrzył co to sie dzieje, ale nie płakał :ico_nienie:
Jesli chodzi o prezenty to dostał pieniądze i ślicznego pluszowego tygryska (tego z Kubusia Puchatka) Postanowiliśmy z mężem że założymy mu konto i wpłacimy mu tą kase + becikowe jak będzie i potem co miesiąc będziemy mu wpłacali 100zł albo 200. Potem przy urodzinkachj tez jego kaska pójdzie na konto a konto przekażemy mu jak będzie miał 18 lat. No i oczywiscie jak będzie potrzebny nowy wózek albo rowerek a nie będziemy dysponowali gotówka to wtedy kupimy za jego pieniądze.
Zdjęcia wkleje jak będą na komputerze bo na razie jeszcze nie zrzucone, a tak wogóle to chyba nie jest ich za dużo :ico_noniewiem:
Zaraz będe pisała dalej
[ Dodano: 2007-11-05, 13:32 ]
Justynko witam po przerwie, fajnie ze jestes :ico_haha_02: przykro mi że tak rozstałaś sie z twoim kochaniem, ale niech wie że z tobą nie jest tak łatwo i trzeba sie troche postarać. Oj i ostra z ciebie kobita skoro uderzyłaś faceta, hmm nieźle musiał cie wkurzyć :ico_olaboga:
Marcelka rośnie jak na drożdzach, ładna z niej dziewczynka :ico_brawa_01:
babcia poskarzyla sie troche na moja tesciowa, a jej synowa. mamy takie samo zdanie o niej.
ewasiek czyżbyś nie potrafiła dogadać sie z teściową ?? :ico_oczko: Witaj w klubie :ico_haha_01:
eve czekamy na relację jak tam zdrówko Szymusia,
Nastepna wizyta za 3 tygodnie, bedziemy wydluzac odstepy bo czuje sie lepiej.
Mamo zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla ciebie za postepy no i prosze sie juz tyle nie sprzeczac z swoim mężczyznom bo potem tylko płacz i pewnie popuchnięte oczy :ico_olaboga: Skoro dobrze wam robią takie wspolne wypady to oby jak najczęsciej sie zdarzały :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-05, 13:44 ]
Dominisiu, Kocurka dzieki za zyczenia dla Olusia
[ Dodano: 2007-11-05, 13:59 ]
Wpadne później bo wlasnie weszla kuzynka z tesciową