Wspólczuję,mnie na razie nic się nie przyplątało i oby nic nie przyszło :ico_noniewiem:BeataW, JAK SIĘ CZUJESZ?bO JA ZŁAPAŁAM JAKĄŚ INFEKCJĘ wzięłam sobie pimafucin w globukach i wczoraj zaaplikowałam pierwszą globulę,a jak mi nie przejdzie to muszę iść do gina
Marta w I trymestrze zły humor to częsta przypadłość,hormonki buzują :ico_noniewiem:a ja mam taki podły humor
Mam te same dylematy,pamiętam,ze Iza potrafiła na początku wisieć mi na cycku godzinami...tylko wtedy mi to nie przeszkadzało...a co teraz będzie jak małe będzie jadło z piersi,a Iza będzie chciała siku,kupkę,jeść,pić itd? Najgorsze chyba będą początki,potem jakoś sobie zorganizujemy wszystko,mam nadzieję :ico_oczko:i tak sobie mysle jak to bedzie.....tu karmie dzidzie a tu Mati cos kombinuje lub po mnie skacze..ale chce wlasnie siku..ale pic albo cokolwiek.....
ja też miałam luzik Filip skończył miesiąc i chodził spać o 19, a wstawał po 7. Ale Beatko ponoć drugie dzieci to odwrotności rodzeństwa, więc nastawmy się na pobudki nocne. :ico_olaboga:iza, Mateuszek wstaje Ci jeszcze w nocy na jedzenie? Bo Iza dosć szybko zaczęła przesypiać noce,miała niespełna 3 m-ce i już spała po 12 godzin...oby drugie też takie było Pomarzyć można
Też tak słyszałam,czyli pocierpimy trochę :ico_olaboga: Bo do tej pory nie wiem,co to nieprzespane noce :ico_wstydzioch:ja też miałam luzik Filip skończył miesiąc i chodził spać o 19, a wstawał po 7. Ale Beatko ponoć drugie dzieci to odwrotności rodzeństwa, więc nastawmy się na pobudki nocne
Zgodnie z powyższą regułą powinno być :ico_oczko:ja mam nadzieje ze drugie dzieciątko bedzie spokojniejsze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: ArthurCoN i 1 gość