I juz jestem z wami :ico_oczko:
Moj maz juz poszedl dalej do pracki,mala sobie jeszcze spijusia,a ja zaraz sie zabieram za wklejanie foteczek :ico_brawa_01:
U nas tez pada i jest taki zimny i straszny wiater..
Ale ja powiem wam ze ja juz sie przyzwyczailam ze jestem w domku sama z Nicole i nawet mi sie to podoba.. mala sobie spi pieknie w dzien dwa razy.. raz napewno spi tak glebiej okolo 2 godzin a drugi raz to tylko tak odpoczywa kolo 1 godzinki :ico_oczko:
I tak to leci nic nowego :ico_oczko: Czasami sama sobie robie wyrzuty ze za malo sie z moja Nicolinka bawie.. ale czasami to ja po prostu musze albo ugotowac albo cos innego porobic w domu i mala bawi sie wtedy sama jakies glupie mysli mnie nachodza ostatnio.. no ale staram sie tez z mala bawic wiec nie jest az tak zle.
Sliczne te wasze bobaski a jak sie pozmienialy.. jednak czas leci nieublagalnie szybko :ico_oczko: ale te rysy twarzy sie ladnie zarysowuja i tak juz zostaja u naszych dzieciaczkow :ico_brawa_01: Ok to ja juz nie zanudzam tylko wklejam te foteczki zanim sie mala obudzi :ico_oczko:
Mama_Kingi dzieki za komplement to fakt mala Nicole jest pogodnym dzieckiem i czesto sie smieje i lubi sie smiac.. chyba ma to po mnie odziedziczyla to po mamie :ico_oczko: Ja tez zawsze sie staram byc pogodna.. chociaz nie zawsze wyspana ale nie narzekam ciesze sie ze mam moja mala dziewczynke :ico_brawa_01:
Jesli chodzi o porod i bol.. to na poczatku tez nie chcialam miec dzieci.. ale ja od zawsze marzylam o dwojce dzieci wiec tamto moje gadanie po porodzie bylo w miare normalne bo to przez ten bol.. ale to jest normalne ze to musi bolec.. i nic na to nie poradzimy tak juz jest.. :ico_noniewiem: Wiec mysle teraz ze drugi raz tez przezyje i tez moze urodze normalnie . czasami bym chciala cc a czasami normalnie.. wiadomo bedzie bol ale on mija jak sie zobaczy takie slodkie i kochane dzieciatko to jest prawda ktora tez sama odkrylam :ico_brawa_01:
A to te foteczki zaraz wkleje :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-11-07, 14:44 ]
A wiec zaczynam :ico_oczko:
Nicole ma 6 dni :ico_oczko:

Nicolinka ma pol roczku :ico_oczko:

I Nicosinka ma roczek

I mala teraz tak wyglada :ico_oczko:
Ok moj dziewczynek sie juz obudzil wiec zmykam buziaki paa
Mala juz jest po obiadku a teraz mozemy sie pobawic wiec do pozniej paa