My już po szczepieniu, było troszke krzyku ale się nie dziwie tez bym sie popłakała jakby mnie kłuli 2 razy :ico_placzek: Teraz Olus lezy w łózeczku i obserwuje karuzele :-D
Dzieki dziewczynki za miłe słowa :ico_oczko:
Mamo Zuzi ten cwaniaczek po mojej lewej to faktycznie mój brat hmm i mówisz ze podobny :ico_szoking:
Eve gratuluje udanych zakupów, Olus tez ma troszke ciuszków z Cherokie i Next ale głownie wygrzebanych przez mame w ciucholandach :-D Zarówno Cherokie jak i Next mają super ubranka dla dzieci.
Gdzie wiecej fotek z chrzcin??
No szczerze mówiąc to nie mam ich zbyt duzo, bo ja nie miałam czasu pstrykac a męzus jakos się nie postarał ale cos tam wam jeszcze wkleje :ico_oczko:
Twoj męzus to normalnie mnie rozwala tak jak ewasiek nagrywa filmiki z Michasiem tak ty koniecznie musiałabys nagrać męzulka :-D
[ Dodano: 2007-11-07, 15:25 ]
Oj znowu płacz :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-11-07, 15:28 ]
Dzwonił M ale i tak jestem na niego obrażona, wczoraj napisał mi rano przed praca ze oglada PIERCIONEK może chodziło o pierścionek,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no no pierścionek hmm czyżby coś sie szykowało :ico_szoking: :-D No może chłop w końcu zrozumiał że ma super kobietę (a własciwie teraz juz dwie :ico_oczko: ) i szkoda by było ją stracić :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Bo gdzie on znajdzie drugi taki skarb.
[ Dodano: 2007-11-07, 15:57 ]
napiszcie jak radzicie sobie ze swoimi nieśpiącymi dzieciaczkami w ciągu dnia??
hmm a więc rano przeważnie kłade do łózeczka i puszczam karuzele a on patrzy i sie cieszy :-D jak mu sie znudzi to albo ponosze albo wkladam do fotelika samochodowego i wtedy sobie obserwuje co robi mama, jak patrze na tv to lezy sobie na tapczanie i ja macham mu róznymi rzeczami nad główką a ostatnio wkładam mu w łapke grzechotke i jak wymachuje rączkami to mu ta grzechotka rechocze a on sie dziwi i jeszcze bardziej z radosci macha :-D super widok :ico_brawa_01: Poza tym co jakis czas przychodzi babcia z góry i nosi na rękach co czasem mnie złości ale to się wytnie :ico_haha_02:
Potem koło 14.00 zasypia na dłużej i spi gdzieś do 17.00, 18.00 a jak się budzi to jest juz mąz i wtedy on nie odstępuje Olka, gada do niego, wymachuje jego rączkami i tuli, nosi, całuje. Potem kąpanie i koniec dnia. Ale sie rozpisałam :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-11-07, 16:26 ]
Gdzie wiecej fotek z chrzcin?? Nawet mnie nie denerwuj ze tylko jedno bedzie
Mówisz i masz... :-D Wiecej fotek specjalnie dla ciebie nawet suwaczki usunęłam :ico_oczko: Tylko strasznie długo się ładują , powinny wskoczyć 4 zdjęcia :ico_olaboga: