witam mamuśki
dagmara1709 Moj mąz pomagał w nocy jak miał urlop a teraz to tez spi, jak mały placze to on tylko koldre na uszy nasuwa, ale ja w nocy akurat karmie piersią wiec bez sensu żebysmy oboje wstawali, z małym nie mam wiekszych problemow bo daje pierś i on momentalnie zasypia i nie ma potrzeby ani go lulac ani z nim chodzic. Moj męzus ma za zadanie wykąpać Olka, (z tym że smarowanie i ubieranie to juz nalezy do mnie) i jak mały jest gotowy to tatuś daje butle i usypia synusia. W ciagu dnia jak wraca z pracy to troche ponosi i pogada do niego, czasem przewinie. No i tak to u nas wygląda.
Szymuś jak zjadł o 19.00, poszedł spać to obudził sie dopiero o 1.30a później o 5.00
no to dla Szymusia oklaski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Eve musisz miec niezłe mleczko :ico_haha_02: , gdybym ja na noc nie dala Olkowi butli to pobudke miałabym chyba co godzinke na tym moim pokarmie :ico_placzek:
Ja dzis o 12.00 do kontroli wazenia i mierzenia musze jechac
No to czekamy na info :-) U nas jakos nie mierzą wzrostu dzieciaczkow, tylko ważą i mierzą obwód główki i klatki piersiowej. Wczoraj Olus wazył 5600g w ciagu dwóch tygodni waga wzrosła o 600g :ico_brawa_01:
zuzia teraz powinna chodzic tylko 3 godzinki do innej grupy
O jeju na te 3 godziny to chyba nawet nie opłacało by ci sie do domu wracac co?? Tylko moze Zuzie do przedszkole a mama na 3godzinne zakupy :-D No chyba że przedszkole bliziutko jest :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-11-08, 10:31 ]
mój mały robi baardzo rzadkie kupki, takie ze śluzem
wydaje mi się że raczej normlane, Olek też robi od początku rzadkie kupole tylko śluzu nie zauważyłam :ico_noniewiem: