08 lis 2007, 10:58
dla naszego Kubusia wszystkiego najlepszego z okazji skończenia pół roczku
[ Dodano: 2007-11-08, 10:02 ]
a to z rana na poprawienie humoru:
Czy wiesz, ze:
>Gdybyś krzyczał przez 8 lat, 7 miesięcy I 6 dni wyprodukowałbyś wystarczająco energii do podgrzania 1 filiżanki kawy. > (Nie wydaje MI się to warte wysiłku.) >
>Gdybyś puszczał bąki bez przerwy przez 6 lat I 9 miesięcy >wyprodukowałbyś wystarczająco gazu równego energii bomby atomowej. > (No to MI się wydaje bardziej warte wysiłku!) >
>Ludzkie serce wytwarza wystarczające ciśnienie aby wystrzelić krew na odległość 20 metrów. > (O ludzie!) >
>Orgazm świni trwa 50 minut. > (W przyszłym życiu chce być świnią) >
>Karaluch zanim umrze może żyć jeszcze przez 9 dni Po odcięciu mu głowy > (Ciągle jeszcze myślę O tej świni.) >
>Uderzając głową w ścianę zużywasz 150 kcal na godzinę > (Nie próbuj w domu. Spróbuj w pracy) >
>Samiec modliszki nie może kopulować dopóty dopóki ma głowę na karku. >Samica inicjuje sex przez oderwanie mu głowy. > ("Kochanie, jestem w domu! Co do cho....?!) >
>Pchla może skoczyć na odległość 350 długości własnego ciała. To tak jakby człowiek skoczył na odległość boiska. >(50 minut... szczęściara z tej świni! Wyobrażasz to sobie?) >
>Sum ma ponad 27,000 kubeczków smakowych > (Co może być tak smacznego na dnie stawu?) >
>Niektóre lwy kopulują 50 razy dziennie. > (Nadal chce być świnią w przyszłym życiu... Stawiam jakość and ilość) >
>Motyle smakują jedzenie stopami. > (Coś co zawsze chciałam wiedzieć) >
>Najsilniejszym mięśniem jest...język. > (Hmmmmmm....) >
>Osoby praworęczne żyją przeciętnie 9 lat dłużej niż osoby leworęczne. > (Jeżeli jesteś oburęczny powinieneś wykalkulować przeciętną?) >
>Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać > (OK, to w zasadzie jest fajne) >
>Koci mocz świeci w podczerni. > (Zastanawiam się komu zapłacono, żeby to zbadał?) >
>Strusie oko jest większe niż strusi mózg > (Znam takich ludzi) >
>Rozgwiazdy nie mają mózgu. > (Takich ludzi tez znam) >
>Niedźwiedzie polarne są leworęczne. > (Jak zmienią rękę to będą żyły dłużej)
>Ludzie I delfiny są jedynymi stworzeniami, które uprawiają sex dla przyjemności. > (A co z tą świnią ??) >
>A teraz skoro uśmiechnąłeś się przynajmniej raz wyślij to do kogoś kogo chcesz rozśmieszyć. >Czyli: wyślij to do wszystkich! >