Marcia,
Nie badz taka surowa wobec siebie, naprawde fajnie wygladasz :ico_brawa_01:
Nie wolno sie denerwowac!! :ico_nienie: Nic zlego sie nie dzieje!! Oswoisz sie z ta mysla i bedzie OK, zobaczysz! Glowa do gory!

wiem wiem, ale wiecie jak to jest! Musze sie oswoic z tym ze nie bedzie tak kolorowo jak myslałam! To pierwsza reakcja na te wszystkie niedobre informacje! Przejdzie mi. Choc wolałabym zeby przeszlo mi z tym cisnieniem i bylby spokój!Marcia nie martw się na zapas, jeszcze nic na 100% nie wiesz poza tym najważniejsze ze z dzidzią wszystko jest w porządku.

Mąż kupił sam,wiedział tylko jakie mi sie podobają,ale naprawdę sie nie spodziewałam,a teraz jeździ nim po mieszkaniu i sie pyta czy mu pasuje hehe :ico_puknij:Monia wózek bardzo ładny :ico_brawa_01: Mąż umie kupować. A wybieraliście razem czy pojechał kupić spontanicznie?
Ja robię dokładnie tak samo,bardziej boję sie cesarki,ale jak będzie trzeba to trudno,oby wszystko tylko sprawnie poszło :ico_oczko:Tez sie troszkę boje ale juz nastawiam psychicznie pozytywnie :-)
Mariola nasza Marcia tak miała,może lepiej jedź do szpitala co? :ico_noniewiem:dziewczyny strasznie boli mnie glowa az oczy mnie pieka i mam troche podwyzszone cisnienie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość