U nas nocka minela ok,raz wstanelam do malej jakos o 1 30 i tak sobie spalam z mala az do 3 40 :ico_oczko: I pozniej pobudka o 6 00 maz do pracy poszedl a Nicole sie ladnie obudzila o 7 00 wiec o 7 30 wstalysmy i bylo sniadanko,bajka dla malej :ico_oczko: a teraz moja dzidzia znowu zasnela.. widocznie wczoraj byla taka zmeczona ze dzisiaj troszke odsypia.. ohh czlowiek sie uczy na bledach..
U nas dzisiaj sypie snieg.. i jest zimno.. wyszlam tylko przed dom ale tak wieje ze to szok :ico_szoking: ciekawa jestem czy ten snieg sie wogule utrzyma... sasiadka juz przygotowala narzedzia :-D do odgarniania sniegu.. zobaczymy ile go napada :ico_brawa_01: A ja musze moje zimowe buty nareszcie sprawdzic czy sa nie za male bo jakby mi nie pasowaly to kupie sobie nowe :ico_brawa_01: Ok milego dnia wam zycze i odzywajcie sie :ico_oczko:
Aginka kazda mama wie co robi tak zeby bylo dobrze dla jej dzieciatka a jesli Malwinka pojdzie szybciej do przedszkola to tez nic sie nie stanie.. tylko niewiem dalej czemu chcialabys zeby Malwinka poszla szybciej? :ico_wstydzioch: :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-11-09, 10:31 ]
No to pochwale sie wam jak moj kochany dziewczynek zajada sie jogurcikiem sama :ico_brawa_01: :ico_oczko:

A ja ide robic ciasto.. dawno nie robilam a moja dziewczynka spi wiec mam czas :ico_oczko: