Krzysiek byl strasznie powazny i jakos sie mu chyba jezyk zakrecil bo mialam wrazenie ze sepleni :) A najfajniejsze bylo pod koniec mszy jak ksiadz cos tam gadal a inny jakos tak dziwnie machnal reka (bo u nas na slubie bylo obecnych 3 ksiezy) i Krzysiek to machniecie reka zinterpretowal ze ma kleknac, no i bach na kolana, a ja stoje... No to on wstal, ale ksiadz znowu cos tam machnal i Krzysiek znowu na kolana, no to nie chcialam zeby biedak kleczal sam i tez ukleklam, a wszyscy stali heheheheA wasi mężowe jak to przeżyli???

a najgorsze w tym wszystkim jest to ze ta kiecke zaklada sie raz w zyciu a kosztuje tyle ze :ico_szoking: Najdrozsza rzecz w mojej szafie i uzyta tylko raz....Szkoda,że tylko raz w życiu można się tak wystroić, ech!
:ico_smiechbig: to dopiero dobre...wyskoczył z przysięgą zanim ksiądz do nas podszedł
Dominisia, strach z Tobą zadzierać Wiesz, o ta piłę mi chodzi. Biedny ten Twój mężuś
Mój męzus byl bardzo wzruszony, jak mnie zobaczyl to sie poryczal (chyba uświadomił sobie że nie ma odwrotu :-D ) a myslalam ze to ja nie wytrzymam, ale twarda bylam :ico_brawa_01: W kosciele juz bylo OK, a poźniej bylismy najszczesliwszymi ludzikami na swiecie (jak wszystkie młode pary chyba :ico_haha_02: ), usmiech nie schodził nam z pyszczków :ico_haha_01: bylam w szoku bo mój męzus to nie często się uśmiechaA wasi mężowe jak to przeżyli???
Kocura , ewasiek brawa dla was, dzielne dziewczyny jesteście, nie jedna w takiej sytuacji sie poddaje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja też poroniłam pierwsze dzieciątko

Jejku ale fajnie że macie już takie wspomnienia ze ślubu i wogóle farciary z Was.
Stolarska, ale sprzetu przeroznego u nas nie brak, wiesz jak to facet, na sranie mu 20 rodzajow srubek, ale miec musi. A jak wejdzie do jakiegos budowlanego to wiecej czasu mu tam zejdzie niz mi w sklepie z ciuchami :-DDominisiu a twój męzulek to jaką firmę prowadzi, że taki osprzęt macie w domu??
no nie dziwne ze sie wkurzyliscie :ico_olaboga:"Co robisz??" a ten pajac mu odpowiada: "No przeciez w robocie jestem do 18 jak zwykle".
to wielkie brawa dla mamuśki :ico_brawa_01:a ja dzis dokonałam drugiego w moim życiu zakupu na allegro :ico_brawa_01: kupiłam blender z Boscha, bede robić sobie zupko-kremy, a w przyszlości jak blender wytrzyma :ico_oczko: bede robila papki olusiowi :-D
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość