11 lis 2007, 22:20
Ale wiesz ja zawsze raczej szczupła byłam, na 1 roku studiów ważyłam 68kg (koło października) i jakoś tak wtedy wziełam się za siebie, zresztą stres i różne sytuacje życiowe spowodowały że juz w maju ważyłam 48 a w sierpniu 43 ale wtedy się przeraziłam bo wyglądałam strasznie :ico_olaboga: Przed ciążą ważyłam 57 w ciązy urosłam do rozmiaru duużego :-D i dobiłam do 72 kg a po ciąży w dwa m-c ważyłam już 58 a potem znów strasznie schudłam. Ja zawzięta jestem strasznie. Bywają dni ż ejem jak oszalała i nawet jak przybędzie mi np ze dwa kg to i w tydz potrafię je zrzucić tak już mam :-D Ale jak mówię sa dni że stosuje głodówkę, kawa i woda tylko, niezbyt to mądre, ale skuteczne :-D Ale faktycznie treba mieć silną wolę :-D
Ale szczerze, najwazniejsze abyście wy same dla siebie czuły się pięknę, powtarzajcie sobie to tysiące razy na dzień nieważne co inni myślą. Patrzcie do lustra i się uśmiechajcie, jesteście pięknymi kobietkami i matkami czego więcej trzeba. Jak zaakceptujecie siebie to życie jest o wiele łatwiejsze.