Dzieńdoberek!
No tak...Massumi słodko śpią...kurczę, ale to tylko obrazek, w rzeczywistości wystarczyła mi dzisiejsza noc jako skuteczny środek anty :-D Hania coś źle spała i budziła się z płaczem...Taaaa....boję się... :ico_oczko:
KUlka teraz każda się będzie domyślać...hehehe...powodzenia!
Ladybird23 to udanych zakupów...ja się też czaję na jakiś dywanik, bo muszę coś ciągle kombinować na podłogę...ale...
A z smsami to jest tak, że on ma ideę, a ja erę..no i w ogóle z tym jego roamingiem to :ico_zly: bo za odebranie połączenia płaci 1.50, za smsa nie wiem ile, ale więcej niż tu...bez sensu...
Kate_k82 no to :ico_brawa_01: dla T!!! chociaż kiedyś...i oby mu tak szybko zapał nie odszedł!
U nas dziś biało! :ico_szoking: wstaję, a tu śnieg sypie...a już leży cienka warstwa! :ico_zly: nie...jak pomyślę, że nawet nie ma co czekać na razie na wiosnę to mnie szał ogarnia!!!
Hanka śpi, nie wiem...pogoda może tak na nią działa??? Ja lecę ogarnąć tu i tam, a potem się obudzi ten mój Paździoch i będę się kulać po podłodze jak wariatka...a potem do roboty!!! :ico_zly: solarka :-D i 4godziny pracy...do domu, kąpiel..ech, ciągle to samo...no cóż, lepsze to, niż zbieranie kapusty :ico_oczko: