13 lis 2007, 17:17
No mnie wywiało, bo wczoraj awaria z TT...a dziś robota od rana...Hania śpi, więc mogę naklikać ciut, ciut!
No więc u nas noc też do nonono...Hania się często budzi, z płaczem...szybko dalej usypia, ale wkurza mnie to ciągłe wstawanie...Zjadła o 6 ale tyle, co kot napłakał...potem dopiero ok.10coś zjadła...Mama mówi, że obiadek też cieniutko..I policzki ma czerwone, jakby od gorączki, ale nie jest rozpalona...Więc :ico_noniewiem: jak wstanie to zmierzę gorączkę...
Dorisświetna jest!!! no i widzę, że wszystkożerna :-D i dobrze! a ona na plecach śmiga po podłodze? moja na brzuchu...
Kate_k82może brokuł...a może jakiś lek? bo uczulenie nie zawsze wychodzi od razu...ciężko szukać...
Gosia to jak się tak dobrze rozpędzisz, to może i do nas zajedziesz? bo wiesz...ja nadal czekam...
Jagódka Ty poważnie masz chyba depresję...żal mi Ciebie...błagam, usiądz i pogadaj z kimś na spokojnie...niech ktoś zajmie się małą, w Ty z mężem do kina, na kawę czy coś...albo mały seks...bo normalnie coraz ciemniejsze niebo nad Tobą...
Dobra, więcej nie mogę, bo się młoda budzi...idę...wejdę wieczorem...A ja nadal tęsknię i liczę dni...
A! no ale spirala nie musi być całe 5lat! Ladybird23 można ją wyjąć w dowolnym momencie, więc luz...