13 lis 2007, 20:37
Kto to do nas zawitał :-D :-D :-D :-D Dorunia nieładnie tak znikać, oj nieładnie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: , no ale jak znami już teraz zostaniesz to Ci wybaczymy :-D :-D :-D , tym siedzeniem to się nie przejmuj, ja gdziesz czytałam że najpierw dziecko powinno raczkować, no i prawidłowe siadanie to jest właśne z raczkowania!!!!!!!!!
Kochana ale od zdjeć to się nie wywiniesz, dawaj tu pare zaraz!!!!!!!!!!!!!!
Katrin powtórze się, ale naprawde z tym siedzeniem to nie ma co się przejmować, wogóle mnie się wydaje że człowiek za bardzo się nakręca, jeśli inny dzieciaczek coś robi a nasz nie, każde dziecko jest inne, rozwija się we własnym indywidualnym tempie, nie ma nic strasznego jeśli czegoś nie robi a inne robi, przecież tak nudno by było jak by wszystkie były takie same, nawet sobie tego nie wyobrażam!!!!!!!!
Kamelek[/b wszystkiego naj naj najlepszego z okazji pierwszych imieninek Lenki
Delicja jezu to naprawdę dobrze że nie zgodziłaś się zostać, co oni by jeszcze wyprawiali z córcią :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Moja teściowa to nawet na ręce małego nie chce wziąść bo się boi i nawet lepiej, tylko kiedy on ją widział, teściu chyba przyjechał 3 tygodnie temu, mały się zaraz rozpłakał na jego widok i głupio mu się zrobiło i pojechał!!!!!!!!! I mam święty spokój, tylko mój dostaje zjeby od matki że nie przyjeżdżamy, bo oni oczywiście nie mają czasu, a teściowa to wiecznie chora, ale do picia to jest zdrowa :ico_zly:
Kolka to już niezłe masz zamówienia na prezenty :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Teraz to już krótko powtórze, zebyś się nie przejmowała, niunia rozwija się prawidłowo, a czytałam że za prawidłowe chodzenie uważa się jakoś do 18 miesiąca, więc jeszcze kupa czasu
[ Dodano: 2007-11-13, 19:41 ]
Katrin to Antonio już duży chłop, w wadze zbliża sę do dyszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dorunia to fajnie że mały tak dużo raczkuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-13, 19:44 ]
ach zapomniałam napisać że z Jędrulki przystojniacha :ico_oczko: :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-11-13, 19:46 ]
Jak przyszłam to wszyscy uciekli :ico_placzek: :ico_placzek:
Idę się położyć i chyba oglądne jeszcze M jak miłość i lulu.................
To dobranoc kobitki i ucałujcie wasze szkraby na dobranoc od ciotki Karoliny