Kupiłam dzisiaj jednak nowy wózek z przekładaną rączką. To jest wózek KAP3 IRYS II EXPLORER. Ma przekładaną rączkę, koła duże ale nie pompowane tylko gumowane i niestety nie ma skrętnych kół, ale prowadził się dość dobrze. Jedyne co nie wiem czy mi nie będzie przeszkadzać to jak jechałam chodnikiem to trochę tak trajkotał, mój dotychczasowy X-lander jeździł cichutko po chodnikach. Szkoda ,że nie było takiego wózka z pompowanymi kołami. Ale te są takiej wielkości i grubości jak mam w x-landerze. I teraz się zastanawiam czy ta spacerówka nie jest krótsza od x-landera, bo chyba ma 80cm a w x-landerze było 90cm.
Zobaczymy czy Asia będzie chętniej w nim siedziała.
A to zdjęcie wózka: (ściągnięte z internetu, ja mam troche inne kolory)

Pochwale wam sie dalej, za dwa tygodnie przylatuje moja siostra z Holandii z córeczką urodzoną w maju br. Tak się ciesze, nie mogę się juz doczekać aż je zobacze.
karolas za dwa tygodnie moi rodzice mają 40 rocznice ślubu i chciałabym ich zaprosić o jakiejś porządnej knajpki na obiad. Ty mieszkasz w samym centrum więc może się bardziej niz ja orientujesz, może byś poleciła jakąś fajną restauracje? Myślałam o hotelu Rzymskim, ale nie wiem czy nie jest tam bardzo drogo.
Dzisiaj zaczęłam się Asi przyglądać i wydaje mi się, że jak chodzi, to jedną stópkę układa troszeczkę do środka. Myślicie, ze powinnam wybrać się do ortoedy czy może na początku dzieci tak układają stópki?