Witajcie robaczki,
jak tam kolejny dzionek mija? U nas dziś pogoda w kratkę, trochę słonka, zamiecie śnieżne i tak na przemiennie, ale to troche słonka stopiło trochę śniegu, szkoda :(
Dostałam dziś info że pościel już do nas wysłali, jeszcze nie wiem co ze spodenkami...
już się nie mogę doczekać, dziękuję za miłe słowa mi też się spodnie podobają a tą pościel pierwszy raz 2 lata temu widziałam i wiedziałam, że kiedyś będzie moja - i jest hehe :ico_brawa_01:
Emma, co do kompletu wypoczynkowego to my mamy 3+1+1, w sumie trzyma się, ale na kanapie siedzisko nam postrzelało, niestety w dużym stopniu z naszej winy, no ale trudno, już znaleźliśmy fajnego tapicera, który nam to ładnie naprawi :ico_haha_02:
Megi kochana fajnie, że się odezwałaś, uważaj na siebie, lepiej troszku poleżec na zdrówko Wam to wyjdzie na pewno, a co do terminu, to nie dziwie Ci się, że się przesuną na USG, pisałas że jesteście z mężem wysocy to i dzidzia pewnie duża (długa) będzie, to aparat odbiera to jak starsze maleństwo, bo większe = starsze, akurat dziś gin o tym w TV mówił, najbardziej miarodajny jest termin z 1-ego USG i z ostatniej @ jak się miesiączkuje regularnie, podobno średnia z jednego i drugiego jest najbardziej miarodajna :ico_oczko:
hahhaah tak mi sie teraz skojarzylo, ze samochód faceta to przedluzenie jego męskosci :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: wiec cozby mial znaczyc taki duuuzy tir? hahhahaha
hehe nie wiemy, ale może nam co nieco zdradzisz hehehe... :-D :ico_oczko: