14 lis 2007, 11:50
Heloł :-D
Anetko, fajnie, że humorek dopisuje :-D A co do Twojego pytania, to Hubi zaczął mi przesypiać całe noce jak miał niecałe 3 m-ce. Czyli od 10 m-cy już śpi. Nie budzi się na picie, ani nic innego. Czasem (przy zębach) się przebudzał w nocy, ale bez tragedii :ico_noniewiem:
Eluś, dobry duszku nasz :ico_haha_02: . Powiedz, zdecydowałas się już na jakiś prezencik dla Jasia? Bo ja jestem w kropce. Wczoraj przeglądałam zanbawki i mam taki mętlik w głowie, że szok. Chciałabym powoli już coś kupić na gwiazdkę. Ale nie wiem co się nada. Na jakieś zabawki moga być nasze dzieciaczki za duże a na inne za małe :ico_olaboga: Normalnie się przeraziłam, bo tyle tego wszystkiego a ja nie moge wybrać :ico_olaboga:
Riterko, ja też już się nie wyrabiam tak jak kiedyś. ALe już mam wypracowaną metodę. rano nie wyciągam Hubcia z łóżeczka do 9, wtedy mam czas dla siebie i neta. Później jak idzie spać (to zawsze ok 2-3 godzinki) to wtedy szybko sprzątam, coś gotuję. Jak mam prasowanko to niestety posprzątać nie zdąrzę. No i jak czas zostanie to jeszcze neta włączam. Jakoś się staram, chociaż nie zawsze wychodzi :ico_noniewiem: No, ale to zależy wszystko od dziecka. Jaś jest bardziej absorbujący od Hubcia :ico_oczko:
Zmykamy na spacer, bo nigdy nie wyjdziemy :ico_noniewiem: