:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:mamcia świetne foteczki. Chyba niewiele ważysz, że weszłaś do łóżeczka i się nie zarwało. Mojego ciężaru na pewno by nie wytrzymało
ale mne rozsmieszylas hihihihihi, no widzisz co ze mnie za wairatka hihihi a tak na serio, to najpierw noga spokojnie wymacalam hihihi ale pewnie sie nie zarwalo bo mamy dla julenki sztywny gruby materac i on tak amortyzowal hihihihi
eve juz lece sprawdzac poczte :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dorotka no to bedzie kreatywny wieczorek dzis z kartonami hihihih koniecznie wklej pozniej fotki hihihi ale fajnie, czuje sie jakby to jakis konkurs byl hihihi az mi sie zachcialo znow cos tworzyc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziewczyny jak ida przygotowania na swieta?? ja zbieram do skarbonki grosze z butelek i z reszty hihihi skarbonka juz pelna i sie nie da pchac dlaej wiec czas chyba wymienic na grubsze, sprzatanie juz mnie wkurza, codziennie to samo wiec na swieta to chyba okazyjnie pod lozkiem sprzatne, na swieta jedziemy w rodzine, a Julence juz kupilam prezent hihihi kombinuje co jeszcze dla meza, on taki smieszny jest jesli chodzi o prezenty np z rodzina sie zgadalismy ze damy mu wejsciowke do rzymskiej lazni z masazem ( to mu dobre na stres ) bo to troche drogo wyszlo dla mnie samej ( z masarzem niecale 400 zl :ico_szoking: ) wiec rodzinka wspomoze, ale tak to myslalam tez o jakims prezencie ode mnie tylko ale on normalnych rzeczy nie lubi, najlepiej by chcial specjalna edycje Kaczora Donalda z historia ukladana przez Carl Barksa, podobno najlepsze historie hihihihi no niewiem, chcialabym mu cos takiego MESKIEGO kupic :ico_noniewiem: ale niewiem co,
a na swieta bedzie choinka, robie kartki jak w zeszlym roku dla wszystkich w rodzinie, i ozdoby swiateczne, pojdziemy do lasu nazbieramy mchu i zrobimy swiateczne ozdoby :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ach juz czuje ten swiateczny nastroj!!! juz mi pachnie pomarancza!! :ico_brawa_01: