hej hej hej
U nas nocka super, Agatka ani raz nie zakasłała :ico_brawa_01:
I wogóle humorek jej wrócił, katarek zanika, kupcia normalna, czyli jest super, bardzo się cieszę, jeszcze tylko zostały 2 zastrzyki i w piątek po południu do kontroli :ico_brawa_01:
Za to ze mną coraz gorzej, gardło boli, głowa boli, chrypka i katar...chyba leczenie domowymi sposobami nie przyniesie dobrych skutków... ech...
karolas bardzo się cieszę że i u Ciebie ejst lepiej :ico_brawa_01: To widzimy się w sobote i reszta tak jak dziś rozmawiałyśmy :ico_oczko:
olala no ja też już ponad rok nie chodze do pracy, narazie nie wyobrażam sobie jak ja tam wrócę, heh podoba mi się życie na wychowawczym :-)
Dziś otwarli u nas nowy market "media-ekspert" czy cos takiego są super promocje, np moja teściowa kupiła sobie super elektryczno-gazową kuczenke, z piecem i rożnem za 400zł :ico_szoking: Są też ponoć drukarki od 99zł i wiele innych, ja z moją mamą przejedziemy się po południu, mąż zostanie z Agatką a my pojedziemy kupić telewizor, bo ten już ma chyba z 20 lat :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-11-15, 11:17 ]
Eva kurcze to super, gratuluje tak wspaniale przespanej nocki :ico_brawa_01: Oby to sie powtarzało częsciej :ico_oczko:
asiam piękny torcik, podobny mąż mi kupił na urodziny, to był tiramisu i też tak posypany czekoladką, oj pyszny był, no sam raczej by tak pysznego nie upiekł, więc nie byłam zla że tyle kaski wydał na taką pysznosć hihi
DUŻO ZDRÓWKA I SŁODYCZY DLA Bartusia i Alexa AGATKA Z MAMUSIĄ ŻYCZY
[ Dodano: 2007-11-15, 11:21 ]
tutaj zdjęcie dwóch dolnych ząbków Agatki, tych nowych niestety nie udało się uchwycić, a wogóle to trudno mi upolować zdjecie jej ząbków, cwaniara mała zaciska usta jak podchodze z aparatem. Nie wiem muszę jakoś z mężem pokombinować, żeby zrobić zdjecie górnym - bo są wieksze (wszystkie 4)