hej dziewczyny to cos sie wydarzylo w LUBLINIE ??? ja mieszkam w lublinie..ale nic nie slyszalam pewnie dlatego ze rzadko tv ogladam teraz...Smutne i okropne !! tyle ludzi pragnie dziecka i nie moze go miec a taka za przeproszeniem Su**a robi taka straszan rzecz..noz sie w kieszeni otwiera na mysl o tym..Jak by malo domow dziecka bylo w polsce...
[ Dodano: 2007-11-15, 13:28 ]
a co do zdjec to wkleje kochaniutka wkleje tylko musze najpier zrobic..ubranka sie piora wlasnie bo po tAK dlugiej podrozy to w pudelku na pewno czyms przsiakly..upiore wysusze i ubiore szkraba a potem porobie zdjec :)za niedlugo pedze do gina po tableteczki..wiecie co juz 2 razy zapomnialam wziac tabletki..maz byl wsciekly hehe..bo musial w co innego inwestowac..Ja dalej @ nie mam :ico_olaboga: maz mi kaze test kupic ja mu mowie ze to normalne a on sie boi hihii i ma pietra ze znowu jestem w ciazy..... :ico_brawa_01:
a po poludniu trzeba na zakupki jechac..wybieramy sie z kuba do tesco po papmersy itp....Kubinda kochA ZAKUPKI ( Cale przesypia ) i budzi dopiero przy kasie :-)
:-D :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-11-15, 13:33 ]
http://fakty.interia.pl/newsroom/news/z ... iku,957911
wejdzcie i to przeczytajcie to sie staloi jak ja rodzilam i lezalam w szpitalu..do mojego szpitala ta dziewczyne przywiezli i lezala pietro nizej....myslalam ze ja zabije tam... nie wiedziala ze w ciazy byla <hahaha> dziwne i nie wiarygodne troche bo brzuch zawsze i jakies objawy sa ..np okres ..robi z ludzi debili :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-15, 13:35 ]
szykuje sie do ginka papa bede kolo 19 :)