Hejko!
Dla Julci z okazji skończenia 9 miesięcy ... Zdróka, szczęscia, pomyślności życzymy ... :ico_tort: :ico_tort:
mamaJulci Och ja miałm takie same obawy co ty a to praca, szkoła, pieniądze. Ale teraz Ci powiem, że wszytsko było by cholernie bez sensu gdyby nie moje dzieci...i to co teraz mi wrzeszczy w łóżeczku i to co jest w brzuszku. Teraz wiem, że los podjął słuszną decyzję. Cieszę się ...No to 3mam kciuki za Was i za maleństwo ...Pisz szybko jak będzie już coś wiadomo! Mam nadzieje, że się zapylicie i mąż spełny swoje zadanie ... Wiesz co ...mój Tomek też chciał dzidziusia ... ale współnym rodzeniu na razie nie wspomina! Fajnie, że jesteście tacy zgrani!
Kminek Zdrowiejcie szybko, bo trzeba sanki wyciągać :-D Kurujcie się moje smerfiki, buziaki!
Luluś Rozumiem, że to trudne ale taka rehabiliotacja to jest dla dobra Filipka i muszim mimo wszytsko o tym pamiętać. Widzisz, gdybym mogła to bym Ci pomogła bo ma mam rehabilitacje w szkole i uczę się tego i truszke umiem, ale odległość ... Teraz mogę tylko Wam kibicować i 3mać kciuki za powodzenie!
:ico_ciezarowka: ma przeziębienie No i mnie dopadło przeziębienie :ico_noniewiem: Ide zaraz czosnek z mlekiem i miodem wypić, wit. C no i inne domowe specyfiki. Mogę pić wit. C czy nie bo już nie pamiętam...? Co jeszcze mogę brać?
[ Dodano: 2007-11-16, 08:20 ]
9 miesięcy temu zaczęły mi się masakryczne skurcze i bieguna , o 11.36 pojawiła się na świecie NAsza Kruszynka;-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mój mały miał już wtedy 6 dni ..jejkuś za chwilę roczek, jak ten czas leci ... przecież niedawno chodziłyśmy w ciąży, potem nasze pociechy rodziłyśmy a teraz już są takie duże... ach, ach, ach ...
[ Dodano: 2007-11-16, 09:07 ]
Nic, czekałam i czekała a nikogo nie ma ...musze leciec uspić małego, oporządzić się i jeszcze zerknąc do zeszytów bo dziś do szkoły ide... Buziaki!