czy u was też tyle sniegu napadało
u mnie zima pełną gębą ale to w sumie ten sam region, ciekawe czy na pólnocy też już mają taką zime :ico_haha_01: Ja to w sumie też nawet sie ciesze że tyle śniegu hehe bo nie musze z domu wychodzić.
Musze sie pochwalić że Olek wczoraj tzn dzis przespał nocke bez butli i budził sie na cyca co 3 godz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wczoraj nie spał prawie caly dzien :ico_olaboga: Po butli o 14.00 pospał może 1 godz i tyle a obudził sie wczoraj ok 7.00 i tak sobie spedził cały dzionek bez spania. Za to o 19.00 jak zasnął przy cycu to przespał kąpanie i obudził sie o 23.30. Szkoda mi go było budzić po to żeby go wykąpać. Wiec o 23.30 dostał cyca i "brudny" :ico_oczko: poszedł spać dalej, pobudka o 3.00 a potem o 6.15 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i oczywiscie koniec spania :ico_placzek:
I jeszcze na temat pampersow jak juz pisałam zakładam mu juz 3 i chwała Bogu :ico_sorki: :ico_sorki: bo jak dzis rano walnął kupe po 5 dniach nierobienia to gdyby mial pampersiora 2 to chyba by mu wyszla górą i bokami :-D A tak przynajmniej ciuszki czyste :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-16, 09:46 ]
Kurcze głodna jestem a mały wisi przy cycu i jakos mu sie nie spieszy żeby konczyc, dzis znowu sama w domku wiec jeszcze palenie na mojej glowie (palenie w piecu oczywiście :ico_haha_01: )