no ja tez tutaj zostaje jak tylko mój synuś mi pozwoli bo siedzi obok mnie w leżaczkuWolę tutaj posiedzieć no tylko piszcie więcej żeby było co czytać :ico_sorki: :ico_sorki:
Hehe stary chłop juz z niego (w styczniu 25lat) :ico_oczko: a ciągle wolny(więc masz szanse Mamozuzi :ico_haha_02: ), mówi że nie ma czasu na miłość ( koleżanek to ma na pęczki, ale dziewczyny brak) , bo z niego zapalony piłkarz i trener, sam gra w klubie i oprócz tego trenuje chłopców w wieku ok 10-12lat, wiec w domu spędza tylko nocki (o ile nie jest na imprezie :-D ) w ciągu dnia praca, mecze, treningi. Oj biedna będzie jego dziewczyna bo ja takiego zabieganego faceta nie chciałabym miec :ico_nienie:no ale ten twoj braciszek na zdjatku na bobasach to mi sie naprawde podoba
Tak brąz tylko że mamy dwa odcienie brązu na ścianach jasny i ciemny.wogóle to fajny kolor ścian, to jest brąz???

no z całych sił trzymam za JASIEńKA :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:DZIEWCZYNKI DOSTALAM WLASNIE SMSA OD DOMINISI.... JASIU JEST W SZPITALU, MIAL 39 STOPNI GORACZKI WIEC POJECHALI NA POGOTOWIE. TRZYMAJMY KCIUKI ABY TO NIE BYLO NIC POWAZNIEJSZEGO :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
to moze podzilisz sie przepisem??? :-DZAPRASZAM NA BUŁECZKI SA PYYYYYYYSZNIUTKIE :) I BARDZO SŁODKIE WIĘC MAJĄ DUUUŻO KALORI!! :ico_kawa:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość