Cześć dziewczynki my dzisiaj się zakupowaliśmy :-D
No i mamy świeto w rodzinie bo mój mąż poszedł sam z własnej nieprzymuszonej woli kupić sobie spodnie :ico_brawa_01: :509: :DD :ico_brawa_01:
diem życzę owocnych nocy...i dni :-D
a tak apropo gdzieś Ty widziała najtańszy test ciazowy za 11 Ł , ja dzisiaj się specjalnie przyglądalam bo mnie to zaciekawiło i najtanszy był za 3,59 Ł , a taki za 11 Ł to był elektroniczny i do tego można było go stosować dwa razy :ico_oczko:
zubelek, miejmy nadzieje że ta lekarka mówi prawdę i szybko wyleczy Zuzię.
Maggie, no nie bardzo mam w co :ico_haha_01: tato ma mi przywieść torby ale to dopiero w tygodniu :ico_noniewiem: ale mam poszykowane mniej więcej co zabrać już osobno odłożone :ico_haha_01:
EEEE to jak masz już kochana poukładane to włożyć do walizki
Mój Antoniu dzisiaj ma straszny katar...kupiłam mu zestaw witamin dla takich maluszków jak mój A,C, E, D
firmy Senatogen...nie wie czy macie to w Polsce ale tu to bardzo chwalą...zobaczymy.
Biedny ten mój cuDEK , tak się męczy, ale przyjaciel Antosia jeszcze gorzej się rozłożył dostał gorączki 39 stopni a szkraby chodzą do tej samej grupy w przedszkolu...napewnio złapali w przedszkolu.
[ Dodano: 2007-11-17, 18:44 ]
PS a pochwale się Wam, tylko nie myślcie sobie ze jestem jakas pani chwalipieta...
:ico_wstydzioch:
Mężunio mi dzisiaj kupił śliczny telefonik , cieszę się z niego bardzo ale najbardziej że mąż zrobił mi taką niespodzianke i że to od Niego. :-D