18 lis 2007, 12:07
Witajcie robaczki,
jak tam weekend mija? ja sobie wczoraj nareszcie kupiłam kozaki i nawet za przyzwoita cenę, bo 195 za nie dałam, ułaziłam się jak głupia, ale nie znalazłam nigdzie spodni ciążowych ani żadnych fajnych swetrów/golfów, jak był fajny fason to w paski (fe) a jak był fajny kolor to beznadziejny krój i kicha :(
wczoraj mieliśmy gości, nasi bliscy znajomi przyjechali z Irlandii na chwile, w sumie bardzo niespodziewanie, bo wiedzieliśmy że na święta zjeżdżają a tu nagle sms'a dostajemy, że teraz na chwilę przyjeżdżają, noi wczoraj wyszło czemu - dzidziusia będą miec :ico_brawa_01:
ale się ucieszyliśmy! fajnie, że będą miec maluszka, termin mają jakos pod koniec maja, Aneta nie jest pewna kiedy ostatnio miała @ i tak orientacyjnie jej wyliczała lekarka, teraz we wtorek ida 1-wszy raz do gina, bo tam nie ma takiej opieki, tak dopiero pierwszy raz na badania ma iśc w 5 mies. ... i między innymi dla tego teraz przyjechali tak na chwile żeby porobic badania i gina odwiedzic :ico_oczko:
ale wczoraj nasze chłopy porządziły :ico_szoking: i wiecie jak to potem trzeźwy z pijanym... a jeszcze jak zaczęli o polityce nawijać i się przekrzykiwać to już było przegięcie, Aneta prawie siłą Jarka wyciągła :-D
eVe bidulko współczuję szpitala, ale najważniejsze że już czujesz się lepiej
mamamonia, nie chcę nic pisac, ale z tego co wiem to zawsze śni się na odwrót, oczywiście życzę CI aby była dziewuszka jak "ma byc", ale miej to na względzie hiihi :ico_oczko:
mój synuś ostatnio coraz mocniej daje znac o sobie, cały czas nie byłam pewna czy to co czuję to są ruchy, ale wiem że tak, zawsze brał mnie mały z zaskoczenia że nie mogłam się skupic na tym co czułam, a od piątku tak fajne puka hehe :-D
moje maleństwo zawsze na wieczór jest najbardziej aktywne, w dzień sobie grzecznie śpi - chyba :ico_oczko: