18 lis 2007, 21:51
hej :)
najlepsze życzenia Imieninowe dla naszej kochanej mamusi Jasia czyli Riterki, spełnienia marzeń, jak najmniej smuteczków, dużo więcej czasu dla siebie, pociechy z chłopaków i wkrótce córeńki :-D :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :sylwester: :532: :581:
MAritko, super, że wpadłaś, prześliczne zdjęcia przysłałaś, mi się najbardziej podoba to rodzinne, ale super wyglądacie Wszyscy Razem :ico_brawa_01: Różyczka ma takie same włoski jak Lila i jak tak leży na boczku to mi Lilę przypomina, tylko buźka troszę inna, Lila chyba bardziej do Bartusia podobna a Różeńka do Ciebie :-)
A Bartosz chory,że w tej maseczce Lilę karmi?
Pisz jak najwięcej w miarę możliwości, o tych nowościach dla niemowlaków też :ico_oczko: pewnie niejednej się te info przydadzą :ico_oczko:
I jak Ty się w ogóle czujesz w połogu, ja to wspominam - brrrrr..... ale pamiętam, że Ty się szybko "wygoiłaś"
:ico_buziaczki_big: dla Waszej Rodzinki!
A Maritka mimo dwojga dzieci napisała dziś najwięcej, wstyd dziewczyny :ico_nienie:
Asiu, rodzice już odjechali? Ty masz naprawdę luxusowe dziecko - tak kiedyś napisałaś o Wiki i tak mi utkwiło, naprawdę - że bawi się wszystkimi zabawkami, u nas ost lepiej z tym ale też różnie bywa, wszystko idzie szybko w kąt!
Maziu, super, że o ten jeździk zapytałaś bo też chciałam,
a reszta mausiek jak ocenia jeździki? Dzieci się lubią nimi bawić? Warto kupić? Bo myślę, żeby na Gwiazdkę nabyć.
Mery, bidulko, ale się nasprzatałaś :ico_pocieszyciel: ale za to masz już swój własny śliczny domek :-D
Agatko, a Ty już zdrowa? Z Dawidka to przystojnaiczek, wygląda na przyszłego łamacza serc niewieścich :-)
Anetko, jak się tatuś spisał? Jak Joachimek na niego zareagował? A TY jak się czujesz po tej wizycie?
A ja dziś byłam na zakupach - niestety jeszcze nie sama - z dwoma ogonami - Danielem i JAsiem :ico_oczko: Ale tym razem zakupy się udały, bo mąż mi sprawił mi kurtkę i buty narciarskie, nie to żebym na narty się wybierała :ico_oczko: tylko taki styl mi teraz najbardziej odpowiada przy małym dziecku, ciepło, lekko i wygodnie :)