Hej Dziewczynki!
Ja dopiero teraz wpadlam, jakos mi ta niedziela zleciala szybciutko i jutro znowu poniedzialek :ico_zly:
Justynko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Jak juz Ci kiedys pisalam, wez TY tego Swojego Kube w obroty i sprowadz chlopaka na ziemie, mam nadzieje, ze jak do Niego dotrze ze bedzie ojcem moze sie zmieni wtedy, oby...
Marcia
Nie denerwuj sie tak!! :ico_nienie: Wiem latwo sie mowi, bo my nie mamy tesciow ani rodzicow na glowie...., ale dziewczyny maja racje musisz postawic na swoim, w koncu dorosli jestescie, to ze u nich mieszkacie nie znaczy ze maja kierowac Waszym zyciem a tym bardziej wybierac meble.... dla mnie cena 5000 to cena kosmiczna jak za lozko.... :ico_olaboga: Mam nadzieje, ze mimo wszytsko uda Ci sie dzisiaj kupic co chcialas.
Fotki sa naprawde super!!!! :ico_brawa_01:
My juz dzisiaj szafe wybralismy, w przyszlym tygodniu zamowimiy tak zeby przywiezli jak moj Piotrek bedzie mial wolne :-)
Ja wlasnie zrobilam przeglad wszytskich rzeczy, ktore juz mam dla Malego, bo nie wiem co mi jeszcze brakuje.... na szczescie wiekszosc juz mam :-) ale jeszcze troche musze dokupic :ico_oczko:
Madzia, fajnie, ze Twoja Mama chce Ci kupic rzeczy dla Malej, ja bym takiej oferty nie odrzucila... :ico_oczko:
Zycze milego wieczorku!
Pozdrawiam