20 lis 2007, 11:09
dzieki dziewczyny za mile slowa, a rzeczywiscie ja tez slyszalam o tym ze jak pepek od poczatku zaczyna wylazic bedzie chlopak ajak siedzi sobie cichutko w srodeczku bedzie dziewczynka.. takze zirafka, pewnie nosisz coreczke pod serduszkiem jak pepuch nie wyszedl :ico_haha_01:
Kamila1982, masz racje my marcoweczki mamy najpiekniejsze brzusie :-D
mojego pepucha moj maz uzywa jako mikrofonu :-D gada do pepka jakby to przez pepek maly najwiecej sluszal :ico_oczko:
a dziewczyny powiedzcie mi jak to bylo z wasza glukoza.. bo mi lekarz powiedzial bym sobie ja w domu wypila i dopiero pojechala na krew, tez tak mialyscie? mi nawet powiedzial ze moge sobie zjesc pol kromeczki chlebka zeby nie bylo mi slabo no i ze moge wycisnac troche cutryny by zagluszyc zapach glukozy, te troche to pewnie mial na mysli pare kropel, ja tu myslalam by wycisnac pol cytrynki jak ktoras z Was pisala.ale Kamila1982, napisala ze nie jest straszna ta glukoza takze dam rade. sama jeszcze nie wiem kiedy na nia pojde, musze ja zrobic przed 18 grudnia. musze przestudiowac kalendarz :-)
mocno Was sciskam moje piekne :ico_ciezarowka:
[ Dodano: 2007-11-20, 10:12 ]
emilia7895, to super ze Twoja glukoza w normie, mi lekarz mowil ze jak tylko wynik bedzie wiekszy o 1 od normy ktora zapisal mi w karcie ciazy mam koniecznie do niego smsa wyslac, wtedy wysle mnie do szpitala na badania i obserwacje 3 dniowa. oby nie bylo potrzeby.