Hejooo :-D
Widze wszystkie juz zaabsorbowane bobaskami i malo tuwas i nas na tt.
Ja spedzalam czas z rodzinka- no itesciowka duzo czasu zabierała.. ale przyjemnie.. przyjemnie. Dzis pojechala, wiec wracamy do szarej rzeczywistosci, obowiazkow.. I nie wiem kiedy znow pospie do 11:30 :ico_sorki: Wczoraj zabrała nam Miska ktory urzedował juz o 8 i spalismy sobie smacznie z Duzym, a babcia sie wyglupiala icieszyla wnusiem.
A wczoraj na wieczor przyjechala moja psiapsiola z Dublina ze swoimirodzicami - ktorych znam tez 15 lat.. No i weszli, posiedzieli, zobaczyli Misiolka.. Oni pojechali a my troche posiedzialysmy w domciu - no bo ona musiała sie nacieszyc Misiem,a potem pojechalysmy juz do Gdanska na piwko do knajpki. Suuuuper było! I za dwa tygodnie my lecimydo niej..wiec jeszcze lepiej hihi :ico_brawa_01:
Co do zasypiania-u nas tez MASAKRA. Jak delikent wstanie po drzemce po 17..to wiadomo ze bedzie szalał godzine pokapieli. Takze teraz kombinejszyn i przemeczamy Bąbla.I zasypia w 5minutek.
Co do takich newsow-to popsuła nam sie pralka. I hehe jezdzilismy po znajomych z praniem :): No i byly odwiedziny + pranko. Dopiero pod koniec tygodnia smigamypo nowa praleczke. I cały weekend bedziemy testowac..Nie tylko piorąc :diabel2: hihi :):
Duzy sie wykurował. No i cholerstwo przeszło na mnie. Pociagam kinolem, gardło mnie boli. I generalnie kicham iprycham. A Misio -dzieki Bogu,poki co zdrowiusienki :ico_sorki:
Dzis byly te moje chooopaki ze mna u gina- Misiek bujał sie nozka w foteliku i szczerzyl dziaselka i podspiewywał do wszystkich babek w poczekalni. Normalnie- gwiazda :): I podrywacz! hyhy :):
A teraz puszczam mojego Duzego na allegro - bo zakupuje sobie stroj Mikołaja, zeby pojechac w rewelacyjnym rajdzie harytatywnym 6.12.
Spojrzcie!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BxdjNSE2fm4
:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:
Uciekam na Majewskiego, bo dzis szykuje sie kupa smiechu.
Madziorka, Frydza- zdjecia fajowskie..
Aniu- no to wspolczuje humorku Helenki. Trzymaj sie!
Alinko -oj... Ale piekna zima.. A co do spotkania- pewnie sie zobaczymy kiedys- skoro tak niedaleko bedzie :ico_haha_01:
No i nic wiecej nie pamietam... Wybaczcie. :ico_sorki: Buzka, do jutra! :ico_papa: :ico_buziaczki_big:
UCiekam pod kocyk.. :ico_chory:
[ Dodano: 2007-11-20, 11:32 ]
Dziewuuuchy! Halo!? Czy ktos tu jeszcze zyje? Ja chora i po szpitalu,a jestem na posterunku.. No prosze - chodzcie pogadulic,bo sie przekrece!