jestem... no cos sie dzisiaj rozkrecilo na watku hihi
brawa
dla laury i marcinka za zabki!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a u nas nic nie widac hehe ale ksiazkowo to zabki wychodza w 6-7 miesiacu wiec jeszcze czas hehe
cos te nasze czerwcowe dzieciaczki sie pospieszyly co??
kamila no trzeba przyznac ze tomus wdal sie w mame w 100%.. hmmm no prawie :ico_wstydzioch:
leos w ub tyg tez mial prezrywany sen, ale po 3 dniach minelo.. u nas spowodowane bylo chyba szczepionka.. ale nigdy nie ma pewnosci co tam zakloca sen naszym maluchow hehe
ostatnio spi super... tfu ftu nie zapeszam hehe
jasnie pani jutro mam nadzieje zebaczymy princesse hehe
madziu kuruj mezulka!!! :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-11-20, 23:30 ]
madziorka z tego co czytam to Ty jesteś ciągle na zakupach, albo planujesz shoping! :ico_haha_01: Skąd Ty masz tyle forsy? :ico_szoking: :ico_oczko: :ico_haha_01:
agniecha nie zapominaj ze mieszkam w uk.. tutaj ceny sa dla ludzi... naprawde.. za pare funciakow ,mozna kupic ciuszek
ciagle jakies wyprzedaze... normalnie raj dla zakupocholikow hihi
poza tym agniecha.. ja lubie nawet lazic.. po sklepach.. nie zawsze uda mi sie cos kupic.. hihi
nawet jak ide po glupie pieczywo to musze zahaczyc o jakies centrum.. lubie to i juz!!!!
julie pamietam ze pytalas o tk max.. napewno jest w irlandii
takze poszalejesz hehe
frydza wlasnie leos w wozku tez zasypialby bez porblemu.. ale ja nie chce go tak nauczyc hehe wystarczy ze ma dwie drzemki na spacerze hehe a jedna rano w domu przemeczy.. i wieczorem musi jakos sam usnac..
a wozek bylby duzym ulatwieniem.. ale co zrobie jak sie przyzwyczai? poza tym teraz bloto plucha i za kazdym razem musialabym wozek przed wprowadzeniem do domu umyc..
nieeeeeeeee za duzo zachodu... hihi
poki co musi sie meczyc.. ale co zrobic hehe
aa dzis nie bylo trzeciej drzemki hihi wybil sie ze snu a potem juz zrobilo sie za pozno wiec musielismy pilnowac by nie zasnal hehe
za to wykapalismy go szybciej i o 19.30 juz spal nasz maluszek hehe
teraz tatus dolaczyl a mamusia na neciku buszuje
i fotki musze posegregowac do druku i do kalendarza hehe
dzis kupilam mu stroj mikolaja.. ale chyba wymienie na wiekszy bo ten jest na styk a do swiat jeszcze miesiac
zegnam sie z wami na dzis
buziole i slodkich znow
paaaaa