22 lis 2007, 16:58
Na początek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kacperka i to wielkie, jak się łobuzersko uśmiecha :ico_oczko:
Kamelek w jaśniejszych włoskach też będzie jej ładnie :-) :-)
Katrin jestem z tobą kochana, bo wiem co przeżywasz, łaczę się z tobą w wojnie przeciwko tej flądrze, najgorsze, że jeszcze twoją mamę w to wszystko miesza, franca jedna, kużwa jak ja nie rozumiem jak takie prukwy mogą się rodzić, chyba tylko, żeby synowym życie uprzykszać
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ja też cały czas jestem podminowana, bo dowiedziałam się od swojego (wygadał się jak wtedy wypiliśmy na imienieny ), że teściowa wymaga żebyśmy my do niej chodzili z małym (Pisałam już kiedyś o tym), Grześka to wkurwiło pokłócili się, powiedział, że nie będziemy chodzić dop.óki oni nie bedą przychodzic( teściowa ostatni raz była u małego jak kończył 6 miesięcy, czyli 2 miesiące temu, a teściu w przelocie miesiąc temu, od razu uciekł bo mały zaczął płakac :-D ), wtedy teściowa do niego powiedziała: 'To ja nie będę tam chodziła i nonono " ( tzn. do nas), więc ja myślę: " A nonono z taką babcią"
Na dzień dzisiejszy jak ją zobaczę to nie ręczę za swoje słowa, jestem tak na nią wściekła, a przed zajściem w ciąże to cały czas marudzili, płakali że wnuków nie mają, że umrą prędzej, mojej mamie teściu mówił że ja chyba niezdolna jestem- bezczelny,a jak już mają wnuka to jakoś nie widać tej miłości! A dodam jeszcze,że mieszkamy na tej samej ulicy, jakieś 300m od siebie!!!!!!!!!!