Ja tez nie wiem teraz ile wazy moj "Maly", ale mam podobne odczucia, oprocz tego spodnie juz musze zapinac na "drugą dziurke" wiec Maly rosnie jak na drozdzach :-) i jestem pewna, ze z tych 3 kg co mi przybylo to spora czesc nie nalezy do mnie.... :ico_oczko:w sumie, to wydaje mi się, że czuję, że rośnie teraz bardzo szybko-raz, że brzuch się gwałtownie powiększa, a dwa, to czasami się tak ułoży, że z wierzchu czuć jakbym tam miała kostkę brukową-same ostre kanty :ico_haha_01: więc sądzę, że musi już jej brakować miejsca :ico_ciezarowka:
no ja też jak się położe na plecach to coś mi na brzuchu zostawi tak że jedną stronę mam wyżej a drugą niżej :ico_haha_02: śmiesznie to trochę wyglądasame ostre kanty
Ja juz mojego dawno przeskoczylam o jakies 15 kg..... :-D , On troszke nizszy ode mnie i taki szczuplutki..... jak mu nieraz siade na kolanach to :ico_olaboga:ja już waże prawie tyle co Kuba, a On jest ode mnie jakieś 18 cm wyższy :ico_oczko:
Ja od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1 kg :ico_brawa_01:I tak ws sumie to nie wiem ile mi przybyło w całej ciaży :ico_noniewiem:mz74 napisał/a:
z tych 3 kg co mi przybylo to spora czesc nie nalezy do mnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość