Luska zjada zwykle 240 kaszki na noc i spi od 20 do ok 8 ranoNapiszcie mi proszę czy po 170ml mleka z kaszką wasze dzieciaki przesypiają całą noc czy budzą się w nocy na jedzenie??
wlasnie ie wiedzialam jak to napisac i ciesze sie ze Kamila zrobila to za mnie, bo przyznam szczerze z tego powodu rzadziej odwiedzalam ten wątek :ico_oczko:A tak w ogóle to dziewczyny ja juz od dawna zauważyłam że często tu są ignorowane pytania. Kazda z nas opowiada o swoich przygodach, dzieciach, życiu... A jak któras ma problem to musi sie prosic o odpowiedź. Przepraszam, że tak wykładam kawę na ławę, ale taka jest prawda. Ja kiedyś zadawałam wiele pytań i też nie uzyskałam odpowiedzi na wiele z nich. Trochę mnie to wkurzyło przyznam szczerze. Dlatego proponuję abysmy wszystkie zwróciły na to większa uwagę. No bo przeciez jesteśmy tu tez po to, żeby sobie pomagac w problemach a nie tylko się chwalić i cieszyć z sukcesów prawda??
No to jak juz takie szczere jesteśmy to powiem szczerze... czasem mnie zanudzają twoje posty :583: ale... nie znaczy, że masz ich nie pisać. Zanudzają nie znaczy przeszkadzają. Kazda z nas jest inna i fajnie, że Ty akurat taka pepla jestes.dziewczyny jak was zanudzaja moje wywody to walcie
Jak Cię słucham to wypisz wymaluj moje wcześniejsze doswiadczenie z Tomciem. Też był radosny i nie zauważyłam, żeby brzuszek go bolał. Ale wszyscy, łącznie z lekarzem, tak sie dziwili, że juz zaczęłam się sama martwic. No ale takie juz są mamuśki nie?kamilka u nas trzeci raz tydzien bez kupki
ale leos wydaje sie spoko
wiec moze tak ma byc... ech z tymi kupami same przeboje co?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość