27 lis 2007, 19:25
Wreszcie do Was dotarłam :-D
Beatko gratuluję kredytu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: matko wreszcie będziesz mieszkać u siebie i nikt Ci nic nie powie, ze cos nie teges :ico_oczko: A powrotu do pracy współczuję.. nie wyobrazam sobie zebym miała iść teraz do pracy i zostawić Wańkę obcej babie i nie widziec co ona wyczynia w ciągu dnia :ico_noniewiem:
Aniu jaką śliczną córunię masz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajne szynki :ico_oczko: bardzo mi się podoba to zdjęcie w umywalce :ico_oczko: ja wogóle lubię takie śmieszne zdjęcia tylko juz mi pomysłów brakuje :ico_haha_01: Zaraz wkleję Wanesskę. karol oczywiście marudzi, ze za duzo pstrykam, kurcze zna się niby na rzeczy :ico_puknij: :ico_puknij:
Aga Wiki jest super :ico_brawa_01: widać, ze to silna kobitka :ico_oczko:
Juli dasz sobie radę na lotnisku napewno!! No i gratuluję zębola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Agniecha jesteś dzielną mamusią i napewno dasz sobie rade :ico_oczko:
Leatko, fajnie ze zajrzałaś!! Szkoda, ze masz tak malutko czasu. Chodzik :ico_szoking: nie za wcześnie? No ale w końcu Ty wiesz co dla Franusia najlepsze :ico_oczko:
Ktoś tu mnie pytał (chyab Madziorka) czy ktoś myli Wanesskę z chłopakiem.. O tak!! I to za kazdym razem.. Ja juz nie wiem. Kokardki, motylki, serduszka i kwiatki na ubranku, wszystko rózowe lub czerowne, a ludzie pytają czy to chłopczyk? Jedna baba była najpesza.. Powiedział mi "pani chłopaka ubiera na rózowo????? " :ico_szoking: :ico_szoking: Oniemiałam hehe
Aha Juli nikt nic nie pomyślał o waszym piwkowaniu , tu pisano o nałogowcach, którzy w mniejszym lub większym stopniu zatruwali rodzinie zyie...
Ja tez lubię sobie popiwkowac, podrinkować i wogóle, ale teraz mi się odechciało po porodzie... Moze dlatego, ze Karol jednego piwa nie umie pić, a po 15-tu ja juz z nim nie umiem się porozumieć i róznie się kończy...
U nas dziś dzień spokojny. Mała nie marudziła zbytnio, pobiła natomiast rekord swojego spania w dzień - az 2,5 godz :ico_szoking: :ico_szoking: az chodziłam sparwdzac czy zyje :ico_szoking: bo ona to 30 minut maks śpi w dzień. A teraz lezy na macie patrzy na mnie i chyba ciśnie kupala, bo stasznie czerwona się zrobiła :ico_haha_01: Matko a jak juz walnie kupala, to maski trzeba wkładac, jeny to musi juz tak śmierdzieć? :587: