28 lis 2007, 11:05
czesc dziewczynki, na poprawe humorku to zapraszam do mnie na poranne kakao. :ico_oczko: u mnie dzis sliczna pogoda..co prawda nie wiem jak tam z temperatura na zewnatrz, ale swiec sliczne slonce, ale na prawde boskie..zero chmurek, trawa biala czyli mrozik byl, albo nadal jest.. w kazdym razie chce sie zyc. moj malutki Kondzio tez dzis w nocy brykal po brzusiu, ale tak chyba wyczul ze mamunia jeszcze spi to nie bylo ostro, czulam go ale..byl grzeczny. sam sie bawil.. moze pepowina? :-) ja wizyte mam dopiero 18 grudnia.. i juz sie jej doczekac nie moge. jestem ciekawa ile wazy moje malenstwo, ostatnio wazyl kg teraz pewnie juz przybral znowu na wadze.
a wczoraj mnie nie bylo bo.. moj maz (kierowca zawodowy) zrobil mi wielka niespodzianke.. dostal kursik z Holandii do Polski, dokladnie do Śremu, w wielkopolsce, co prawda do Torunia stamtad jest jeszcze sporo, ale zapytal spedytora czy by ie bylo kursiku z Bydgoszczy..no i spedytor powiedzial zeby sie kierowal juz w strone domu, jak cos bedzie to da znac..i co.. udalo mu sie wpasc do mnie i syneczka na ponad godzinke.. dostal obiad, wyprawke, chlebus, slodycze, kanapeczki..a ja dostalam w zamian... <seksik> :-D och jak bylo fajowo..ech.. a jak u Was z ta ochota na seks? bo ja mam straszna chcice.. ja slyszalam, ze ponoc jak sie dziewuszki pod serduchem nosi to ta ochota jest mniejsza a czasmi w ogole jej nie ma..a jak sa chlopaki to niektore dziewczyny (w tem tez ja) bzykaly by sie jak kroliki :-D .. ale temat z rana co? :-D :-D :-D .. ale to dlatego ze tak fajnie sie czuje w waszym towarzystwie. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: napiszcie koniecznie co o tym myslicie.
[ Dodano: 2007-11-28, 10:08 ]
basia24, ja tez mam psa..owczarka dlugowlosego..i jak wstaje zaraz za miotle i pierwsze klaki spod stopek sciagam z podlog.. potem po poludniu 2 raz i na wieczor przed spankiem 3.. masakra , ale i ak uwielbiam moja psinke, bo to laska jest :-D