29 lis 2007, 11:16
Dzien dobry!!!
Ale wczoraj naklikałyscie.. hoho.. Pieknie! Wczoraj wieczorem czytałam wszystko, ale Duzy zagonil mnie na romantyczny wieczor i ..no same widzicie.. :ico_wstydzioch:
Duzy na rybach.. wiec mam dla was wiecej czasu:): Bo jak on jest to musi zawsze nadrobic przytulankami i wspolnym czasem, lezalby wiecznie na kanapie i sie buziakował :-D Wczoraj do 12 wszyscy lezelismy razem i sie wyglupialismy. Faaaajnie....
A pozniej mnie cos ugryzło.. Chyba okres sie zbliza. I zaczelam dramatyzowac.. Ze wszystko jestdo nonono, ze wszystko jest nie tak,ze Misio chory, ze na allegro dostałam negatywa od debila, ze pogoda jest beznadziejna, ze miałam załatwic swoje sprawy a jak zwykle nie zrobiłam tego.. I ogolnie lamentowałam jak szurnięta. Duzy wyszedł po zakupy, fajke a ja sie popukałam w głowe i pozniej było juz dobrze :):
Dobrze ze on z tych niekrzykliwych.. I ma do mnie duuuuzo cierpliwosci:):
Potem pojechalismy do Ikei - trche poogladac i kupic jakies drobiazgi.. No i oczywiscie do ich restauracji na ciacho i kawke.. Mniam mniam... Misiek jezdzil w wozku bez budkii szczerzyl sie do wszystkich jak szalony. Bawił sie zabawkami, gadał sobie.. JEdnym słowem - podobało mu sie :): Nie spał ani minutki.
Cały czas jest przeziebiony, rano frida idzie w ruch, sciagam kilo flukow.. Ech..Biedny. A maaachaaa przy tym łapkami.. Jak szalony bąk:): Z dwojga złego dobrze ze nie placze..
Mam nadzieje, ze szybko mu to wszystko przejdzie.. Pierwsza choroba..
Z alergia idziemy do specjalisty w poniedzialek - zobaczymy co powie na te swedzace placki .. Ja juz nie mam pomyslu od czego i dlaczego te łatki na nim wysakakuja :ico_noniewiem: :ico_zly:
Kamilko - Ja tez upolowałam to krzesełko BabyOno- kwiatek - pewna firma.. A poza tym kolory, funkcje.. A jesli chodzi o liszajka Tomcia - moze idz do lekarza. Ja ekspertem nie jestem i lepiej zeby doktor to obejrzał.Ja smarowałam kremem emolium, albo kremem oilatum. Teraz mam bepanthen łagodzący.. Ale mam wrazenie ze to wszystko o kant nonono.
No i gratuluje zakupow w ciucholandzie- nie ma to jak dobra zdobycz.. Człowiek sie bardziej cieszy, niz jakby nowe kupil.. No bo to łup! Hyhy.. :):
Asiu - Misiek nosi juz 4 - sa elastyczne i gietkie - wiec dobre juz dla naszych ruchliwych bąbli :): A zabieg Emi - straszny.. no bo zabieg.. Ale im szybciej tym lepiej.
Alinko - Iiii tam... Myla bo myla.. Dla nas maluszki sa najpiekniejsze.. no izawsze oczywiste czy chłopaczek, czy dziewczynka.. A dla innych - dopiero jak beda gumeczki na wloskach albo piłka pod pacha..
Ja sie zawsze smieje, jak ktos spyta czy dziewczynka, ze z Miska fajna laska :):
Madziorka- Nie ma u nas tego bacardi.. :( A szkoda.. bo bym posmakowała. Dobrze ze mnie nie wzielyscie za taką be :-D My uwielbiamy whisky - mniam mniam.. Cola, lodzik, cytrynka.. mmmm :): Jutro andrzejki wiec... Szykuje sie ogromna superowa imprezzzka!!! :ico_brawa_01:
Foteczki Leosia jak zwykle czadowe :):
A w ogole to Ty na tych ciuchach bys fortune zbiła! Gdybys zrobila porzadki w szafie i posprzedawała te wszystkie fatałaszki - miałabys roczne darmowe zakupy:):
Astrid - super, ze przekonałas meza z przeprowadzka.. I ze probujecie, ze walczycie dla Małego..
Leatka- Franus jest suuuper :):
Noi co!? Klops..Dalej nie pamietam :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: Ale musze uciekac bo Młody ie drze, zeby siedziec. Zwariował na tym punkcie- przy stole, na kanapie, wszedzie siedzi na kolankach.. A jak plackiem lezy,to dramatyzuje. :ico_olaboga: hyhy..Czubek:):