oj bidulki :ico_placzek:Czesc dziewczyny ja jestem po ciężkiej nocy moja Julka jest chora.Całą noc wymiotowała ma stan podgoraczkowy no i nic jeszcze nie jadla.Jutro ma bal w przedszkolu tak sie biedactwo cieszylo i nici z balu.Dotego wszystkiego ma katar i caly czas lezy.
Marcia koniecznie daj znać po wizycie :ico_sorki:koło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Mariola to rzeczywiście nie ciekawie tylko kochana uważaj na siebie,żebyś Ty czekoś nie złapała :ico_nienie: tfu tfu odpukać!!Biedna ta twoja Juleczka :ico_olaboga:Czesc dziewczyny ja jestem po ciężkiej nocy moja Julka jest chora.Całą noc wymiotowała ma stan podgoraczkowy no i nic jeszcze nie jadla.Jutro ma bal w przedszkolu tak sie biedactwo cieszylo i nici z balu.Dotego wszystkiego ma katar i caly czas lezy.
Za to małe lańsko hehe ;-) :ico_oczko:Cześć kochane!!!!! Ostatnio Was bardzo zaniedbałam, przepraszam...
Po to tu jesteśmy .Zobaczysz,ze wszystko samo przyjdzie i napewno bedziemy wiedziały co i jak robić z maluchami.Fajnie,że twoja mama Tobie pomaga w wyprawce :ico_brawa_01: ,przynajmniej nie musisz się tym przejmowac :-)Sorki, że Was tak zamęczam, ale musiałam się komuś wyżalić...
Czekamy na wiesci i tylko pozytywne maja byc :ico_nienie:koło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Dokladnie! Po to tu jestesmy, zeby sluchac i pomogac sobie wzajemnie!!misia85 napisał/a:
Sorki, że Was tak zamęczam, ale musiałam się komuś wyżalić...
Po to tu jesteśmy .Zobaczysz,ze wszystko samo przyjdzie i napewno bedziemy wiedziały co i jak robić z maluchami.
Moj ostatnio tez ma dosyc czesto czasami nawet 2-3 razy dziennie :-)A jak często wasz maluszek ma czkawkę? Bo mnie aż to czasem niepokoi, wieczoram ostatnio go straszna czkawica złapała i teraz znowu ma :ico_olaboga: a ja niewiem jak mam mu pomóc, straszna ta bezradność :ico_noniewiem:
bo po prostu bardzo mało będzie nam wolno :ico_oczko:Ciąge nieświadomie gotuje to co później nie wolno!
strasznie łapczywe te nasze maluchy, tak chcą szybko te wody płodowe wypić :ico_oczko:Moj ostatnio tez ma dosyc czesto czasami nawet 2-3 razy dziennie

marcia_pod napisał/a:
koło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Marcia koniecznie daj znać po wizycie :ico_sorki:
No niestety dziewczynki. :ico_olaboga: Właśnie po wizycie!!!marcia_pod napisał/a:
koło 14.00, 14.30 ide do gina z wynikami zobaczymy co to bedzie!
Czekamy na wiesci i tylko pozytywne maja byc :ico_nienie:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość